FEAR Online se blíží
Novinka FEAR Online se blíží

FEAR Online se blíží

Michal Burian

Michal Burian

9

Multiplayerová free-to-play střílečka má stanovené přesné datum vydání.

Reklama

FEAR Online vyjde na PC prostřednictvím Steamu přesně 17. října letošního roku, oznámila vydavatelská společnost Aeria Games. Brzy navíc začne veřejná beta.

FEAR Online je multiplayerová free-to-play střílečka, která si bere základy z hororových dílů F.E.A.R. od Monolith Productions. Samotný příběh okoření kooperativní scénáře odehrávající se paralelně s událostmi z F.E.A.R. 2: Project Origin. Až čtyři hráči budou moci v co-op spolupracovat v boji o své životy proti jednotkám Armacham i odporným příšerám.

V tiskové zprávě korejské studio Inplay Interactive zmiňovalo hardcorovější pojetí s několika multiplayerovými módy zaměřených na týmovou spolupráci. Bitvy budou probíhat na deseti různých mapách s bizarními detaily, jako jsou zavěšená těla na háku nebo nápisy napsané krví na stěnách. Co se týče samotné zápletky, mezi sebou válčí Armacham Technology Corporation a elitní F.E.A.R. tým. Chybět nebude ani režim Soul King z F.E.A.R. 3, kde budete mít za úkol zmocnit se co největšího počtu mrtvých duší.

Jinak se můžete těšit na zcela nová prostředí, zbraně a nepřátelé. Vše má být zabaleno v děsivém kabátku s tuhou atmosférou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama