Prožijte strach v hororu F.E.A.R. Online
Novinka Prožijte strach v hororu F.E.A.R. Online

Prožijte strach v hororu F.E.A.R. Online

Michal Burian

Michal Burian

25

Půjde o free-to-play multiplayerovou akci s hororovým příběhem, kde pochopitelně nebude chybět Alma Wade.

Reklama

Společnost Aeria Games oznámila, že korejské studio Inplay Interactive chystá pokračování hororové akce F.E.A.R. Bohužel nepůjde o klasické pokračování, nýbrž o free-to-play multiplayerovou akci s temným příběhem, kde nebude chybět Alma Wade.

Podle tiskové zprávy půjde o ještě hardcorovější střílečku s několika multiplayerovými módy zaměřených na týmovou spolupráci. Bitvy budou probíhat na deseti různých mapách s bizarními detaily, jako jsou zavěšená těla na háku nebo nápisy napsané krví na stěnách. Co se týče samotné zápletky, mezi sebou válčí Armacham Technology Corporation a elitní F.E.A.R. tým. Chybět nebude ani režim Soul King z F.E.A.R. 3, kde budete mít za úkol zmocnit se co největšího počtu mrtvých duší.

Pokud se ptáte, kde bude ten slibovaný příběh, tak toho se dočkáme v kooperativních scénářích, které se odehrávají paralelně s událostmi z F.E.A.R. 2: Project Origin. Až čtyři hráči budou moci v co-op spolupracovat v boji o své životy proti jednotkám Armacham i odporným příšerám.

Soudě podle prvního traileru neočekávejte žádnou vymazlenou grafiku, ale to se dalo čekat, když půjde o free-to-play.

Zaujala vás hra? Pak se můžete na fearonline.aeriagames.com přihlásit do uzavřené bety. Hra je prozatím určena pro Ameriku.

První obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama