Film podle hry Ghost of Tsushima má už scenáristu
Filmy/Seriály Ghost of Tsushima Článek Film podle hry Ghost of Tsushima má už scenáristu

Film podle hry Ghost of Tsushima má už scenáristu

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

1

K režisérovi Johna Wicka přibyl scenárista Takashi Doscher.

Reklama

O chystané filmové adaptaci videohry Ghost of Tsushima se toho zatím moc neví. Kdo si zahraje jednotlivé postavy? A budou tam vůbec? Použijí tvůrci původní hudbu? Dvě důležité pozice jsou už nicméně obsazené. K režisérovi nyní přibyl scenárista Takashi Doscher, americký filmař, který za své prvotiny získal i několik cen.

S informací přišel magazín Deadline, který připomíná, že režie se už loni ujal Chad Stahelski. Ten má na svém kontě především všechny tři díly Johna Wicka. Snímek vznikne ve spolupráci Sony Pictures a PlayStation Productions. Z tohoto partnerství jsme dosud mohli vidět filmovou adaptaci her Uncharted (recenze zde) a v budoucnu můžeme očekávat televizní seriál pro HBO The Last of Us.

Doscherův poslední film, který měl premiéru v roce 2019, se jmenuje Jediná (Only). Romantické sci-fi pojednává o světě, ve kterém kvůli nákaze z vesmíru vymřela velká část žen. Hlavní hrdinové s tváří Freidy Pinto (Milionář z chatrče) a Leslieho Odoma Jr. (Vražda v Orient Expressu) se tak snaží uniknout nákaze i lovcům lidí a ukrýt se na odlehlém místě. Doscher v tomto případě napsal nejen scénář, ale také film režíroval.

Jeho první celovečerní film se jmenuje Still, a ačkoliv například na webu IMDb.com se nepyšní nijak závratným hodnocením od uživatelů, podle magazínu Collider získal několik ocenění.

Více o chystaném filmu Ghost of Tsushima není známo. Velkou otázkou zůstává, nakolik si jeho příběh vypůjčí od předlohy, která sleduje počínání válečníka Džina Sakaie, bránícího svou japonskou domovinu před nájezdem Mongolů. Hra od studia Sucker Punch slavila letos v lednu velký milník. Firma tehdy oznámila, že se od vydání v červenci 2020 prodalo už osm milionů kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama