Frostpunk 2 Novinka Frostpunk 2 má datum vydání, beta bude už v dubnu

Frostpunk 2 má datum vydání, beta bude už v dubnu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Deluxe edice nabízí předběžný přístup, DLC či chystanou novelu.

Reklama

Studio 11 bit se rozhodně nedrželo zpátky a na dnešní akci Xbox Partner Preview ukázalo hned tři tituly. Tím zdaleka nejočekávanějším je každopádně survival strategie Frostpunk 2. A dočkali jsme se nejen nové gameplay ukázky, ale také data vydání a dalších informací.

Nejprve však to hlavní, hra dorazí 25. července tohoto roku, zatím pouze na PC (na konzole dorazí později), k dispozici každopádně kromě Steamu bude také v Game Passu. Zároveň byly spuštěny předobjednávky, přičemž k dispozici jsou dvě edice: Standard (44,99 €) a Deluxe (74,99 €, do vydání sleva na 67,49 €).

Standardní edice klasicky nabízí jen základní hru, Deluxe vám ale přinese řadu výhod. Především budete mít přístup k sedmidenní betaverzi, jež proběhne už v dubnu, a budete si moct v rámci ní vyzkoušet sandbox režim. Příběhový režim plné hry si budete moct zahrát o 72 hodin dopředu, tedy už 22. července. Deluxe edice dále nabízí artbook, soundtrack, nově oznámenou novelu s názvem "Warm Flesh" (jež má být součástí Frostpunk antologie) a také přístup ke 3 placeným DLC, která dorazí někdy po vydání.

Frostpunk 2 má datum vydání, beta bude už v dubnu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama