Frostpunk 2 se odkládá, dorazí až v září
Frostpunk 2 Novinka Frostpunk 2 se odkládá, dorazí až v září

Frostpunk 2 se odkládá, dorazí až v září

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři reagují na kritiku bety, chystají velké změny.

Reklama

Jsou to už dva měsíce, co proběhla časově omezená betaverze očekávané survival strategie Frostpunk 2. Přestože naše dojmy byly z velké části pozitivní, obecné přijetí ze strany hráčů bylo spíš smíšené. Vývojáři z 11 bit studios se tak rozhodli vyslyšet zpětnou vazbu a do hry implementují řadu změn, vyžádá si to ale čas navíc. Oznámili proto, že místo 25. července hra nakonec vyjde až 20. září.

Co se týče novinek, některé už nyní tvůrci představili v tiskové zprávě. Těšit se můžeme na vylepšení mechanik okolo teploty, lepší management pracovních sil, novou surovinu, realističtější chování frakcí či komplexnější řešení protestů. Velkou proměnou pak má projít UI, jež bylo terčem největší kritiky. Nově má být přehlednější a intuitivnější.

Chybět nebudou ani tzv. "Zoom stories", nová funkce, jež vám umožní podívat se, jak vypadá běžný život vašich občanů. Hráči totiž ve zpětné vazbě k betě často poukazovali na to, že oproti jedničce v podstatě ztratili kontakt s jednotlivci a k obyvatelům kvůli tomu nemají takový vztah.

Frostpunk 2 míří na PC, přičemž v den vydání bude dostupný ve službě Game Pass. Později má dorazit také na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama