Gameplay záběry z bety Diabla 3
Diablo 3 Novinka Gameplay záběry z bety Diabla 3

Gameplay záběry z bety Diabla 3

Michal Burian

Michal Burian

7

Přes sedm minut herních záběrů z blížící se bety třetího Diabla <strong>+ změny skillového systému, skladovací prostor nebo banner systém</strong>.

Reklama

Dnešní den si jistě užívají fanoušci Diabla 3. Blizzard vypustil nemálo informací, včetně podrobností o betatestu a oznámení aukčního domu přímo ve hře. K těm se přidávají změny skillového systému, skladovací prostor, banner systém a opomenout nemůžeme ani to nejzajímavější, tedy gameplay záběry z bety.

Změny skillového systému

"Limit skillů byl pozměněn, ze 7 na 6. Traity (pasivní talenty) jsou pryč a nyní jsou spolu se skilly. Pročistilo to uživatelské rozhraní (jsou hezky v jednom panelu). Jsou tři pasivní skilly, tzn. 6 kouzel a 3 pasivní vylepšení," informuje uživatel s přezdívkou Overpowered.

"Skillpointy a trait pointy jsou pryč. Skilly budeme dostávat automaticky při novém levelu. Budeme je samozřejmě moci měnit a swapovat. Dále se skilly budou scalovat přímo s levelem, nebudou se muset do nich cpát bodíky. Důvodem této drastické změny bylo to, že hráči cpali body stejně jen do jednoho skillu aby byli nejsilnější a tak to prostě postrádalo smysl."

"Skilly a pasivky si budete moci měnit kdykoliv (možná jen ve městě) zdarma bez omezení."

Banner system aneb virtuální vychbloubání v Diablu

"StarCraft II měl portéty, v Diablu III budeme mít bannery. Ty budou reprezentovat vaši postavu. Pokud bude zabodlá do lebek, znamená, že je to HardCore postava. Na jedné straně bude část reprezentující achievementy, na druhé obtížnost na které hrajete, nahoře asi PvP. Pokusím se najít více obrázků. Bude se dát kompletně upravovat, a aby to nebylo málo, když klikneš na něčí zástavu ve městě, okamžitě se k němu teleportuješ do dungeonu."

Salvage Cube a jeho kamarádi

"To co je Salvage Cube asi všichni víte. Jde o kostičku pod inventářem, která může rozbíjet věci na materiál. Nyní ale dostala dva kámoše k sobě pod inventář. Tím je Cauldron of Jordan, který bude moci v podstatě měnit předměty ve zlato přímo v bojišti. Druhým je Stone of Recall. WoWkaři, ano, máte pravdu. Je to v podstatě Hearthstone bez cooldownu. Tenhle šutříček nahrazuje Town Portaly z předchozích dílů - hodí vás do města a zanechá po vás portál, takže se můžete hned vrátit přímo do boje."

Skladovací prostor

"Stash, bedna, kterou budete mít ve městě, je GIGANTICKÁ. Je větší než v Lord of Destruction a má dokonce pět stránek, které si budete moci za slušný obnos goldů zakoupit."

Gameplay video z bety

Třešničkou na dortu této novinky se stává video s gameplay záběry z chystané bety třetího Diabla.

"Za dva dny se uskuteční konferenční hovor. Je velmi pravděpodobné (ale ne jisté), že se dozvíme specifičtější datum nebo alespoň odhad o spuštění bety," dodal Overpowered.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama