Gamescom 2019: Přehled tiskových konferencí
Novinka Gamescom 2019: Přehled tiskových konferencí

Gamescom 2019: Přehled tiskových konferencí

Michal Burian

Michal Burian

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Aby vám nic neuniklo.

Reklama

Herní svět se mění a s ním i tiskové konference na jednotlivých veletrzích. V rámci letošního Gamescomu jsou přichystány celkem čtyři větší události, které se vyplatí sledovat. Vše je naplánováno na pondělí 19. srpna, tedy už zítra.

Pondělní menší maraton odstartuje Nintendo se svým streamem nazvaným Indie World. Začíná v 15:00 našeho času a zhruba ve dvaceti minutách se zaměření na nacházející nezávislé hry pro Nintendo Switch.

V 17:00 bude pokračovat Microsoft se svým Inside Xbox. Víme, že nám bude představen režim Horde ze střílečky Gears 5, multiplayer v Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, první DLC pro Metro Exodus a ukážou se i hry GreedFall, horor Blair Witch, Destiny 2: Shadowkeep, Wasteland 3, Empire of Sin, The Surge 2 nebo český Vigor od Bohemia Interactive. Osobně u Microsoftu očekávám i pár zmínek o jejich dalších připravovaných hrách a možná se ke slovu krátce dostane i nová generace konzole Xbox. Přál bych si i nové informace o připravovaném Age of Empires.

V 19:00 na Microsoft naváže Google se svou konferencí věnovanou streamovací platformě Stadia. Tady lze předpokládat bližší informace, stejně tak ukázky z her, které bude služba v den spuštění podporovat.

Vše završí speciální Opening Night Live Conference od 20:00. Na té se ukáže spousta společností a studií. Jistotou je Death Stranding pro PS4 (s novými gameplay záběry), první gameplay záběry z Predator: Hunting Grounds, Need for Speed Heat nebo nové Plants vs. Zombies. Do akce jsou mj. zapojeny firmy 2K, Activision, Bandai Namco, Bungie, Capcom, EA, Epic Games, Google Stadia, Deep Silver, Private Division, Square Enix, Sony, THQ Nordic, Ubisoft, Xbox Game Studios a Sega. Poslední jmenovaná společnost již stihla potvrdit, že v rámci vysílání představí nový vysokorozpočtový titul – informovali jsme o něm zde.

Všechny přenosy budete moci sledovat živě na Zing.cz. Kromě tiskových konferencí mají jednotlivé společnosti v plánu vlastní streamy a vydávání trailerů. Vše postupně naleznete u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama