Geralt se letos poprvé objeví ve hře zasazené mimo svět Zaklínače
Soulcalibur VI Novinka Geralt se letos poprvé objeví ve hře zasazené mimo svět Zaklínače

Geralt se letos poprvé objeví ve hře zasazené mimo svět Zaklínače

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Zatím nevíme, o jakou hru půjde, nejvíce se však spekuluje o Soulcaliburu 6.

Reklama

Zaklínače Geralta můžete znát nejen z knižní ságy od Andrzeje Sapkowského, ale také z herní trilogie od CD Projektu RED, z free-to-play karetní hry Gwent: The Witcher Card Game a obecně prakticky z čehokoliv, co je spojené se značkou Zaklínač. Letos se však Geralt vůbec poprvé objeví i ve hře, která do univerza Zaklínače nezapadá.

Tuto skutečnost jemně naznačil (čtěte jasně oznámil) Marcin Momot, komunitní manažer studia CD Projekt RED, na Twitteru. A protože je Geralt mezi hráči všeobecně oblíbený, ihned se začalo živě spekulovat o tom, v jakém titulu bychom letos mohli Geralta z Rivie vidět.

Nejčastěji se hovoří o bojovce Soulcalibur 6. Vyjde někdy během letošního roku, zahrnuje soubojový systém, který by mohl ke Geraltovi pasovat, a už v předešlých dílech série byly k vidění postavy z jiných světů. Hlavní ale je, že hru vydává společnost Bandai Namco Entertainment, která se postarala i o vydání Zaklínače 2 a Zaklínače 3 v mnoha evropských zemích. V minulosti se sice společnosti CD Projekt RED a Bandai Namco poškorpily kvůli distribučním právům na Zaklínače 2, ale ty časy jsou očividně dávno pryč a nyní je dost možné , že si Geralta vypůjčí právě Bandai Namco.

Ať už se ale Geralt objeví kdekoliv, jeho vypůjčení naznačuje, že se z něj stává opravdová herní ikona. Doufejme tedy, že bude využit s citem a že se o něj kdokoliv, kdo si ho hodlá vypůjčit, řádně postará.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama