Get Even vnadí na temný příběh
Get Even Novinka Get Even vnadí na temný příběh

Get Even vnadí na temný příběh

Michal Burian

Michal Burian

1

Psychologický thriller poodhaluje příběhové pozadí.

Reklama

Get Even od polského studia The Farm 51 je takový zvláštní mix, na jednu stranu jde o psychologický thriller, na tu druhou o frenetickou first-person střílečku a na tu třetí zase o detektivku. Jak to celé dopadne, to se dozvíme 26. května.

Col Black se probudí v opuštěném ústavu a má mnoho otázek. Jeho výhradní vzpomínkou je nezdařený pokus o záchranu náctileté dívky s bombou připoutanou k hrudi. Všechno ostatní je v mlze. S podivným zařízením opatřeným časovou rozbuškou připevněným k jeho hlavě, které dokáže číst a přehrávat lidskou paměť, se Black vydává do hloubek své vlastní mysli, aby nalezl pravdu o své minulosti - o tom, co se skutečně stalo. A aby dokázal sám sobě odpovědět na dvě jednoduché otázky:

„‘Dýchej...' Snaž si vzpomenout... Dívka. Židle. Bomba. Zachovej ‘chladnou' hlavu... Následuj hlas. Dráty. Hluboko v lebce. Hluboko v paměti. Musíš se... ‘uklidnit'... hledat. Ta nejčernější ze vzpomínek. Hluboko v tvé mysli. Dokážeš se chovat důstojně? Hodiny tikají... a to všechno je součást léčby,“ popisuje Get Even tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama