Ghost Recon v rukou Oscarových vítězů
Novinka Ghost Recon v rukou Oscarových vítězů

Ghost Recon v rukou Oscarových vítězů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Znáte ty okamžiky během přímého přenosu Oscarového ceremoniálu, kdy přestáváte vnímat dění a nevíte, co za filmy se vůbec v té kategorii objevily? Ta kategorie nese název Shorts (neboli krátké nezávislé filmové kousky) a většinou jim nikdo nevěnuje pozornost. Což by byla letos velká chyba.

Reklama

Vítězným a velice originálním kouskem byl animovaný filmeček Logorama. Nejen, že se velmi povedl, ale otevřel jeho talentovaným stvořitelům cestu do Hollywoodské filmové produkce. A do čeho se chystají vrhnout teď? Do herního průmyslu.

Nadšenci Francois Alaux a Herve de Crecy se vrátí zpět ke krátké formě filmů, ale tentokrát chystají adaptovat veleúspěšnou vojenskou sérii Ghost Recon, dítko Toma Clancyho. Dvojice bude spolupracovat se spisovatelem Timem Sextonem (Children of Men) pro vytvoření dvacetiminutového filmečku pro Ubisoft. Ten pak poslouží, jak už to v dnešní moderní době chodí, jako prequel k chystanému hernímu pokračování Ghost Recon: Future Soldier. Ubisoft už filmařům štědře vyhradil $10 milionů, a pokud to bude alespoň z půlky tak kvalitní, jako nedávný Assassin´s Creed: Lineage, máme se na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama