Gothic 4 - Fall of Setarrif s datem vydání
Gothic Novinka Gothic 4 - Fall of Setarrif s datem vydání

Gothic 4 - Fall of Setarrif s datem vydání

Michal Burian

Michal Burian

3

Jowood oznámil, že připravovaný datadisk Fall of Setarrif do Arcania: Gothic 4 vydá koncem března tohoto roku + přesné datum vydání a dva nové obrázky.

Reklama

Add-on Fall of Setarrif se objeví 25. března 2011 a nabídne příběh, který začíná tam, kde skončilo původní dobrodružství v Arcania: Gothic 4. Démon Rhobar III. je opět při smyslech a přesouvá se do Setariffu, kde delší dobu zuří válka, město je v chaosu a zničené. Král je touto situací znepokojen a obrací se na bezejmenného hrdinu, který má za úkol zjednat pořádek a situaci jednou provždy vyřešit.

Tím hrdinou bude opět hráč, jenž si bude moci vybrat, s jakou postavou se do nového příběhu vydá, nechybí možnost přenést si hrdinu z Arcania: Gothic 4 a vše vyřešit s ním.

Datadisk Fall of Setarrif nabídne nový příběh, 10 hodin hraní s množstvím nových questů a misí, novou škálu různých položek pro úpravu postavy, nové nepřátele (především hordu monster) a chybět nebude ani rozšíření herního světa. Ten by měl obsáhnout nové regiony v podobě měst, poběží, džungle a mj. i hor s vulkánskou činností.

U PC verze se opět dočkáme českých titulů, které zajistí distributorská společnost Comgad, avšak u konzolové X360 verze je neočekávejte. Zda vyjde i PS3 verze, prozatím nevíme. Dadisk byl do dnešního dne potvrzen pouze pro PC a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama