Grand Theft Auto: The Trilogy na nových obrázcích a porovnávacím videu
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Grand Theft Auto: The Trilogy na nových obrázcích a porovnávacím videu

Grand Theft Auto: The Trilogy na nových obrázcích a porovnávacím videu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Jak moc se chystané GTA remastery liší od originálu?

Reklama

Remasterovaná trilogie starších GTA s názvem Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition vychází už příští týden. Vylepšené verze her GTA 3, Vice City a San Andreas jsme dosud viděli pouze na jednom krátkém teaseru a následně v minutovém traileru.

Včera jsme vás informovali o spuštění pre-loadu pro konzolové verze. Dnes se můžete podívat na několik nových obrázků, které se objevily na Rockstar Storu.

Níže naleznete celkem 20 screenshotů z různých verzí jednotlivých her. Poslední šestice obrázků v galerii s viditelně horší kvalitou pochází z verze pro Nintendo Switch. Ostatní ukazují v akci verze pro konzole a PC.

Pokud vás zajímá, jak si remastery vedou v přímém porovnání s původního hrami, tak vás odkážu na povedené srovnávací video z kanálu ENXGMA, které za pouhé dva týdny nasbíralo téměř 2 miliony zhlédnutí.

Jak se vám vylepšené verze starších GTA po grafické stránce zamlouvají?

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition vyjde 11. listopadu v digitální podobě na PC (Rockstar Games Launcher), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

V první polovině příštího roku dorazí rovněž verze pro mobilní platformy Android a iOS.

Krabicové verze pro konzole, které se na svět podívají 7. prosince, si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama