Halloweenský update pro Overwatch vás postaví proti šílenému doktoru Junkesteinovi
Overwatch Novinka Halloweenský update pro Overwatch vás postaví proti šílenému doktoru Junkesteinovi

Halloweenský update pro Overwatch vás postaví proti šílenému doktoru Junkesteinovi

Jan Kalný

Jan Kalný

12

„Dr. Junkenstein laughed as his minions arose, but tonight was the night of Junkenstein's revenge!”

Reklama

Už nějakou dobu se autoři stále populárnějšího Overwatche dušují, že by rádi měli každý měsíc alespoň jednu zajímavou aktualizaci, kterou by mohli stávající hru posílit. A zatím se jim to docela i daří.

V červnu jsme se dočkali kompetitivních zápasů, v červenci nového hrdiny (Any), v srpnu letních her, v září druhé sezóny kompetitivních zápasů a tento měsíc... No, tento měsíc Overwatch slaví Halloween po svém.

Největším lákadlem nového updatu, resp. Halloweenského eventu, je nový brawl Junkenstein's Revenge, který čtveřici hráčů (kteří mohou hrát pouze za Soldiera: 76, Anu, McCreeho nebo Hanza) postaví proti vlnám generických minionů s cílem přežít a nenechat je zničit bránu, kterou musíte střežit. Po chvíli se ale začnou objevovat i bossové, jako je například Reaper (resp. bezhlavý jezdec), Roadhog (Fran... Junkensteinovo monstrum) nebo Junkenstein sám. Ti s vámi dokážou pěkně zatočit, takže je třeba si dávat pozor. Na výběr jsou přitom tři obtížnost - easy, medium a hard. A překvapivě to sedí, protože lehká obtížnost je vážně lehká a těžká je vážně těžká.

Brawl samozřejmě není tou jedinou novou věcí. Novou věcí jsou především skiny a další kosmetické záležitosti. Kromě sprejů a voice-linů, které stejně nikoho nezajímají (i když některé jsou přeci jenom pěkné), jde hlavně o nové victory pózy, samozřejmě skiny a výjimečně highlight intra. Určitě si to všechno ve hře prostudujte.

V rámci nové aktualizace samozřejmě došlo i na pár změn a novinek. Mezi největší patří trochu vylepšené menu (např. v Career Profile), žebříčky, snížení rychlosti nabíjení Aniny ultimátní schopnosti atp. Všechno si samozřejmě můžete přečíst ve výpisu změn. Určitě si také nezapomeňte udělat chvíli času na nový komiks. A aby toho nebylo málo, tak Overwatch má navíc 20 milionů registrovaných hráčů.

Je třeba poznamenat, že 20 milionů registrovaných hráčů hned neznamená prodeje ve stejném množství. Nezanedbatelné procento může být z bazaru, případně si kamarádi mezi sebou hru půjčují. I tak je Blizzard pochopitelně spokojen a Overwatch plánuje dlouhou budoucnost.

A pro úplnost - samotný event trvá až do prvního listopadu. Takže času dost na vyzkoušení brawlu a získání těch nejzajímavějších věcí. Tudíž se nabízí jedna zásadní otázka - na co ještě čekáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama