Hardwarové nároky Legend of Heroes: Trails of Cold Steel
Novinka Hardwarové nároky Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Hardwarové nároky Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

Michal Burian

Michal Burian

4

Děj hry se odehrává na stejném kontinentě jako u fanoušků nejoblíbenější díl Trails in the Sky.

Reklama

V průběhu následujícího měsíce se na Steamu začne prodávat Legend of Heroes: Trails of Cold Steel. Tahle hra vyšla před časem na PS4 a PS Vitu (naše recenze zde). PC verze bude obsahovat dalších více než 5000 řádků anglického dabingu, což je přibližně o 50 procent více než u PlayStation 3 verze a někdy v budoucnu ji má následovat také The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II.

Na Steamu se objevily minimální a doporučené hardwarové požadavky, které nejsou nijak brutální a se spuštěním Legend of Heroes: Trails of Cold Steel by neměl mít nikdo extra velké problémy, za předpokladu, že si vývojáři pohlídají optimalizaci.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 nebo novější Procesor: Intel Atom x7-Z8700 2.4 GHz Operační paměť: 4 GB RAM Grafika: Shader Model 5 (GeForce 400 / Radeon HD 5000 / Intel post-2012 series) DirectX: Verze 11 Místo na disku: 15 GB Další poznámky: 1280×720 / 30 FPS

Doporučené požadavky

OS: Windows 7 nebo novější Procesor: Intel i3 3 GHz Operační paměť: 4 GB RAM Grafika: Geforce GTX 770 / Radeon R9 280X DirectX: Verze 11 Místo na disku: 15 GB Další poznámky: 1920×1080 / 60 FPS

Děj hry se odehrává na stejném kontinentě jako u fanoušků nejoblíbenější díl Trails in the Sky. Jde o první díl, ve kterém budete procházet zemí Erebonian a prozkoumávat hlavně její vnitřní politické konflikty. Hra nabízí samostatný příběh, díky kterému se zase ponoříte do neustále se rozrůstajícího světa série The Legend of Heroes.

Hráči převezmou roli elitních studentů vojenské akademie, kteří si můžou užívat každodenního života a udržovat dobré vztahy s ostatními studenty. Díky tomu získáte nové schopnosti, použitelné v propracovaných bojích. Hra The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel navíc používá nový bojový systém ARCUS, který je rychlejší a tahové souboje dělá víc taktické a zajímavé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama