Herec Charles Dance mluví o Zaklínači 3 v novém videu
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Herec Charles Dance mluví o Zaklínači 3 v novém videu

Herec Charles Dance mluví o Zaklínači 3 v novém videu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Charles Dance, herec známý především díky své roli Tywina Lannistera ze seriálu Game of Thrones, se ujal role dabéra nilfgaardského císaře a my si ho nyní můžeme poslechnout v menší ukázce.

Reklama

Už dlouhou dobu víme, že císař Nilfgaardu Emhyr var Emreis k nám bude v Zaklínači 3 promlouvat hlasem herce Charlese Dance, kterého můžete znát hlavně jako Tywina Lannistera ze seriálu Game of Thrones (Hra o trůny). Právě Charles Dance je ústřední figurou nově vydaného videa, po loňském E3 traileru jde přitom o první pořádnou ukázku Emhyrova hlasu.

Video je opatřené českými titulky, takže si ho může užít každý. Uslyšíte v něm nejen pár ukázek Emhyrova dabingu, ale také Charlesův pohled na aktuální podobu her. Stojí za to zmínit, že volba Charlese Dance pro dabing nilfgaardského císaře bylo jedním z témat našeho nedávného rozhovoru s vedoucím grafickým designérem Zaklínače 3.

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama