Hideo Kojima prý pracuje na adventuře
Novinka Hideo Kojima prý pracuje na adventuře

Hideo Kojima prý pracuje na adventuře

Michal Burian

Michal Burian

Tvůrce série Metal Gear Solid měl nedávno schůzku s japonskou hudební a zároveň herní vydavatelskou společností 5pb, která se specializuje na kontroverzní erotické adventury a na populární simulátory randění.

Reklama

Hideo Kojima, ikona herního průmyslu, jež stojí za veleznámou akční sérií Metal Gear Solid, pracuje na tajném projektu, o kterém prozatím mlčí. My jsme se však dozvěděli, že se nedávno konal pracovní oběd, kde byl přítomen jak Hideo Kojima, tak producent firmy Kojima Productions a šéf vydavatelského domu 5pb Chiyomaru Shikura. Mluvit měli především o chystané hře, kterou má být podle slov Shikury právě adventura.

V Japonsku jsou však adventury malinko jiné než u nás. Nejedná se totiž o typickou hru, nýbrž o titul, jež obsahuje erotický podtext, což nahrává na smeč nedávnému tvrzení Kojimi, který se nechal slyšet, že až dodělá další hru, bude muset opustit herní svět.

Shikura dále nakousl, že se bude jednat o třetí díl blíže nespecifikované série a že vývoj je teprve v plenkách. Mohlo by se tedy jednat o sci-fi dobrodružství Snatcher nebo Policenauts, jelikož to jsou další dva tituly, pod něž se Kojima podepsal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama