Hideo Kojima se omlouvá, Death Stranding nebude na E3
Death Stranding Novinka Hideo Kojima se omlouvá, Death Stranding nebude na E3

Hideo Kojima se omlouvá, Death Stranding nebude na E3

Michal Burian

Michal Burian

14

Japonský designér se soustředí na vývoj. Zveřejnil tajemný obrázek.

Reklama

Na nové informace o očekávaném novém projektu tvůrce Metal Gear si budeme muset počkat. Japonský designér se svým fanouškům na Twitteru omluvit za to, že Death Stranding nebude součástí letošní E3, která začíná o tomto víkendu.

Hideo Kojima přidal i důvod. Podle svých slov se ve studiu Kojima Productions naplno soustředí na vývoj. Ostatně v letošním roce podle informací se naplno rozběhl vývoj. Aby se hráči měli nač těšit, zveřejnil alespoň obrázek s pavučinou a slovem Bridges (mosty). Prý nám víc říct nemůže.

Death Stranding bylo představeno před rokem na E3 v Los Angeles. Ani po roce toho ale o hře moc nevíme. Dosavadní dva teasery byly dost záhadné, tajemné a spíše vyvolaly řadu otázek. Jisté je, že půjde o akční hru v otevřeném světě, ve které si zahrají Norman Reedus a Mads Mikkelsen. Hru pohání Decima engine od Guerrilla Games (Horizon: Zero Dawn).

Death Stranding vzniká za podpory Sony, hra vyjde na PlayStation 4. Před časem se mluvilo i o PC verzi, která má dorazit později. V ten samý den, kdy došlo na toto oznámení, však byly veškeré informace o PC verzi staženy a dodnes s jistotou nevíme, jestli na ni vůbec někdy dojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama