Hitman bude mít minimálně tři sezóny
Novinka Hitman bude mít minimálně tři sezóny

Hitman bude mít minimálně tři sezóny

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Blížíme se sice teprve k druhé polovině první sezóny, ale naplánované už jsou minimálně dvě další.

Reklama

Někoho to možná potěší a jiné slušně řečeno naštve. Ať už se řadíte do té či oné skupiny, zdá se, že IO-Interactive a Square Enix budou se svým epizodickým vydáváním Hitmana nadále pokračovat.

Pokud by vám to totiž čirou náhodou uniklo, nový Hitman je vydáván po epizodách s měsíčním odstupem. Zatímco někdo si na tento způsob stěžuje a rád by měl celou hru pohromadě už v den vydání, jiným epizodické vydání docela vyhovuje a hra jim vydrží déle a nezačne tak brzo nudit.

O existenci druhé sezóny, ačkoli nebyla formálně oznámená, už nějakou dobu víme. O třetí jsme se ale dozvěděli díky tweetu z oficiálního twitterového účtu Hitmana. O samotných sezónách ale zatím víc nevíme, jen to, že budou obsahovat další lokace a mise. A když už mluvíme o misích a epizodách, před pár dny byla oficiálně představená čtvrtá epizoda, která nás zavede do Bangkoku.

Poslední - šestá - epizoda, která nás zavede do Japonska, by měla vyjít v říjnu nebo listopadu letošního roku (záleží na tom, zda tvůrci vydají třetí plánovanou bonusovou epizodu zvlášť). V lednu příštího roku pak bude hra k dispozici na disku se všemi epizodami. Jaký obchodní model bude mít druhá a třetí sezóna, nevíme, ale můžeme téměř s jistotou očekávat, že se budou chovat buďto jako samostatné hry, nebo je půjde dokoupit v rámci season passu, případně po jednotlivých epizodách. Tak, jak to šlo do teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama