Homefront 2 si bere na paškál Crytek
Homefront Novinka Homefront 2 si bere na paškál Crytek

Homefront 2 si bere na paškál Crytek

Michal Maliarov

Michal Maliarov

36

Jako blesk z čistého nebe k nám přichází oznámení vydavatele THQ, který říká, že je to studio Crytek, kdo se chopí pokračování válečné akce Homefront.

Reklama

Hra by měla vyjít ve fiskálním roce 2014, což znamená kdykoliv v rozmezí dubna 2013 a března 2014 pro PC a nespecifikované konzole. O vývoj se postará pobočka Cryteku sídlící ve Velké Británii - dříve Free Radical (autoři TimeSplitters či Haze).

„Výběr Cryteku jako dalšího týmu, co potáhne Homefront dopředu dobře zapadá do naší strategie spolupracovat s těmi nejlepšími talenty v branži,“ řekl Danny Bilson z THQ. „Unikátní příběh a prostředí titulu upoutalo tisíce hráčů po celém světě. Díky prvotřídní technologii Cryteku a jejich zkušenostem ve FPS žánru máme jistotu, že další Homefront přinese AAA zážitek, který hráči očekávají.“

„Vidíme Homefront jako velmi nadějné univerzum, jež bylo pečlivě vytvořeno a má potenciál i do budoucna,“ řekl Cevat Yerli, šéf Cryteku. „Věříme, že s naší úrovní kvality, kreativity a nápadů máme možnost jak pro Crytek, tak pro THQ vytvořit opravdový blockbuster. Opravdu si vážíme svobody a víry, kterou v nás vydavatel vkládá.“

Tohle jsme opravdu nečekali. Vypadá to, že pokračování již beztak velmi slušné akce začíná vypadat čím dál lépe. Budeme situaci sledovat a nadále vás informovat o jejím vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama