Homefrontu se pod křídly Cryteku údajně daří
Homefront: The Revolution Novinka Homefrontu se pod křídly Cryteku údajně daří

Homefrontu se pod křídly Cryteku údajně daří

Jan Kalný

Jan Kalný

11

O téhle hře se už nějakou tu chvíli nemluvilo, a když už na ní dojde řada, neslyšíme nic jiného než, že se hře daří. Jak povzbuzující.

Reklama

"Nottinghamská divize Cryteku sídlící k Anglii dělá s druhým dílem Homefrontu opravdu velké věci, a to přesněji jeho vylepšováním. Mimo to pracuje tým ještě na několika dalších projektech, o kterých jsme zatím nemluvili," prozradil generální manažer Nick Button-Brown pro Develop.

Britský Crytek za svou existencí stál hlavně za multiplayerovými mody pro druhý i třetí Crysis a nyní se jejich síly zaměřují na právě druhý díl Homefrontu, jehož první díl byl přijat s rozporuplnými pocity jak u recenzentů, tak hráčů.

O druhém dílu víme zatím jen málo, ale s největší pravděpodobností bude příběhové následovat svého předchůdce. Na jaké platformy a hlavně kdy hra vyjde, zůstává stále velkým tajemstvím.

Závěrem připomeňme, že Crytek koupil značku Homefront v loňském roce v aukci o majetek THQ. Už předtím ale na druhém dílu pracoval, domluvil se totiž s vydavatelem, že převezme Homefront, v roce 2015 měl vyjít první díl od Cryteku. V lednu letošního roku jsme se od Cryteku dozvěděli, že datum vydání může být pozměněno.

Níže ještě první obrázky, které se objevily v propagačním letáku (thx VG247). Jejich kvalita bohužel není nic moc, leták byl totiž vyfocen mobilem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama