Horor Daylight taktéž pro PS4
Daylight Novinka Horor Daylight taktéž pro PS4

Horor Daylight taktéž pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

11

Kromě PC verze počítají autoři SAW 2: Flesh &amp; Blood taktéž s PlayStation 4 verzí svého hororového dítka Daylight <strong>+ E3 trailer a nové obrázky</strong>.

Reklama

Pokud jste si při oznámení hororu Daylight od Zombie Studios říkali, že je škoda, že tento titul využívající Unreal Engine 4 nevyjde na next-gen konzoli PlayStation 4, tak už nemusíte smutnit. Tvůrčí celek totiž oznámil, že chystá kromě PC verze rovněž PS4 verzi. Ta vyjde v roce 2014.

I budoucí majitelé PS4 se tak budou moci vžít do ženy, která se uprostřed noci probudí v opuštěném blázinci. Nepamatuje si, jak se sem dostala, natož proč musí bojovat proti duchům. Ví jen jediné, že se z blázince musí dostat. To však nebudete vůbec jednoduché, zapomeňte na typické zbraně a různé obrané chvaty vystřižené z hollywoodských filmů. V Daylight si budete muset vystačit s mobilem s aplikacemi, který poslouží zejména jako baterka.

Za příběhem stojí sama Jessica Chobot. PC verze se má objevit na Steamu již brzy za méně než 20 dolarů. PS4 verze zatím datum stanovené nemá. Mluví se ale o tom, že vyjde v roce 2014.

Aktualizace: Podle tiskové zprávy vyjde hra na PC a PS4 až začátkem příštího roku.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama