Zombie Studios po 21 letech existence končí
Blacklight: Retribution Novinka Zombie Studios po 21 letech existence končí

Zombie Studios po 21 letech existence končí

Michal Burian

Michal Burian

5

O Blacklight: Retribution je postaráno v nově vzniklém studiu, kde pracuje část ex-zaměstnanců Zombie.

Reklama

Po 21 letech se s námi loučí nezávislá firma Zombie Studios, která vytvořila mimo jiné Blacklight: Retribution a Daylight, stejně tak pracovala na Spec Ops, Delta Force: Task Force Dagger, Saw nebo Blackwater.

Všechno to začalo před více jak dvaceti lety. Studio Zombie vzniklo v roce, kdy vyšel Forrest Gump, Sony uvedla na trh PlayStation a narodil se Justin Bieber. Bylo to téměř čtyři roky před vznikem Google Google a 4 roky před vydáním Half-Life. Od té doby jsme vydali naše vlastní hry a byli jsme součástí více než třiceti titulů. Pracovali jsme na každé hlavní konzoli, spolupracovali s téměř každým vydavatelem..., a dokonce udělali trochu práce pro americkou armádu. Nyní je čas, abychom se ohlédli za cestou a zavřeli dveře.

Majitelé Zombie Studios jdou do důchodu a chtějí vám, našim fanouškům, poděkovat za roky podpory, kterou jste nám poskytli. Bylo to úžasné dobrodružství. Seznamovali jsme se s různými technologiemi, a to jak z hardwarové, tak softwarové strany. Rostli jsme s průmyslem a produkovali zábavné hry a technologie. Také chceme poděkovat našim zaměstnancům, a to jak současným tak minulým. Vaše oddanost a vášeň pro hraní her je to, co Zombie drželo při životě.

A konečně chceme pogratulovat a popřát všechno nejlepší novému studiu Builder Box, kde našlo domov několik členů Zombie Studios, stejně tak práva pro Blacklight: Retribution. Nové studio se skládá z ex-zaměstnanců Zombie a bude se i nadále srdcem starat o Blacklight.

Děkujeme vám Zombie Studios 1994-2015

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama