Horor Dollhouse nakonec dorazí také na PlayStation 4
Novinka Horor Dollhouse nakonec dorazí také na PlayStation 4

Horor Dollhouse nakonec dorazí také na PlayStation 4

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

U PC verze je v plánu také uzavřená beta. Ale až někdy před samotným vydáním.

Reklama

Opravdu kvalitních hororových her je dnes jako šafránu. Změnit by to mohla i připravovaná indie hra Dollhouse od studia Creazn. Tento domeček pro panenky měl původně vyjít pouze pro PC, Mac a Linux, ale vydavatelská společnost Soedesco oznámila rozhodnutí přivést „noir, self-driven” horor také na konzoli PlayStation 4.

Pokud jste o hře doposud neslyšeli, tak vám ji krátce představíme. V roli detektiva pátrajícího po své minulosti vstoupíte do mysli Marie. Postupným pronikáním hlouběji do jejích myšlenek ale pomalu zjišťujete, že nemusí být tím, za koho se ve skutečnosti považuje.

Vyprávění hlavního příběhu hry Dollhouse se postupně přizpůsobuje rozhodnutím hráče. Ten sám zvolí, která vzpomínka nebo myšlenka je důležitá, která se má uchovat, a kterou můžete zapomenout, smazat. Takto si sami zvolíte, kdo vlastně jste. Toto vše se navíc odehrává ve světě, který má podle slov autorů znovu definovat způsoby, kterým budou hráči vnímat hrůzu. Ale abyste v tom nebyli sami, nabídne vám hra nejen singleplayerovou kampaň, ale i multiplayerový režim.

Nový trailer, na který se můžete podívat níže, se zaměřuje na několik důležitých faktorů. Předně bude záležet na vás a na tom, jak si sami vytvoříte svými rozhodnutími onu "záhadu" a díky tomu se změní i doba, za kterou se vám ji podaří vyřešit. Slíbeny jsou desítky odemykatelných schopností a velké množství hratelných postav. Dále kooperativní a kompetitivní multiplayer a čekají nás i procedurálně generované kampaně.

Pokud vás titul zaujal a chtěli byste vyzkoušet uzavřenou betu Steam verze hry, která proběhne někdy před samotným vydáním hry, můžete se zkusit přihlásit prostřednictvím tohoto formuláře na Google Docs. Případně můžete navštívit oficiální stránky hry Dollhouse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama