Horor inSane od del Tora bude trilogií
inSANE Novinka Horor inSane od del Tora bude trilogií

Horor inSane od del Tora bude trilogií

Michal Burian

Michal Burian

4

Hororová adventura inSane od del Tora a studia Volition bude trilogií. První díl vyjde již v roce 2013 pro PC, PS3 a X360 + detaily.

Reklama

Vydavatelství THQ podepsalo s del Torem dohodu na několik let, v níž se slavný režisér zavazuje, že vytvoří trilogii hororové adventury inSane.

Del Toro působí u vývoje na pozici externího kreativního ředitele, úzce spolupracuje s jádrem týmu, včetně šéfa THQ a tvůrců Saints Row a Red Faction.

THQ vlastní práva na hry inSane, zatímco del Toro může bez omezení použít jakýkoliv námět či samotný název pro vytvoření filmu.

"inSane přinese bezprecedentní filmový zážitek, který bude co se vyprávění týče na úplně jiné úrovni než dnešní hry," prozradilo THQ.

"THQ se zavazuje k vytváření skvělých her tím, že pozná svět talentovaných umělců a poskytne jim podporu k vytvoření inovativních herních zážitků," řekl Danny Bilson, šéf THQ.

"Guillermo je nejen neuvěřitelně nadaný spisovatel a filmový režisér, ale také vášnivý hráč. Jsme potěšeni, že mu můžeme nabídnout podmínky pro jeho talent. Jsme si jisti, že jeho jedinečný úhel pohledu pomůže k vytvoření vizuálně ohromujícího dobrodružství."

"Je to strašidelné a hrozné… je to ale velmi odlišný druh hororových her. Není to hororové, je to opravdu děsivé a divné s podivnými mixy," popsal hru Bilson.

"Chceme hráčům těmito novými videoherními sériemi nabídnout pouť do míst, které ještě nikdy neviděli."

Podle dřívějších informací se bude vývoj každé hry ze série inSane pohybovat kolem tří let. Více informací máme očekávat v budoucnosti. První díl má vyjít až v roce 2013 na dosud neoznámené platformy, tisková zpráva zmiňuje, že se bude jednat o multiplatformní titul a na nově spuštěné oficiální stránce naleznete, že je inSane připravováno pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama