Hráče překvapila cena hry The Witness
The Witness Novinka Hráče překvapila cena hry The Witness

Hráče překvapila cena hry The Witness

Michal Burian

Michal Burian

42

Kolik bude stát dobrodružný puzzle titul?

Reklama

The Witness je zajímavě vypadající dobrodružná puzzle hra, kde budete prozkoumávat opuštěný ostrov. Brokovnice ale necháte doma - The Witness je explorační hrou založenou na řešení různých puzzle a rozklíčovávání příběhu, který je těmito puzzle sdělován. Autor hry Jonathan Blow (Braid) ale slibuje, že The Witness nebude jenom sérií rébusů, nýbrž má obsahovat i jakýsi tajemný vyšší úkol.

Z tohoto popisku se mohlo zdát, že nezávislý projekt bude levnou záležitostí. Dnes ale rychle vystřízlivíte, The Witness totiž dostalo cenovku 37 euro, což je necelých 1000 korun. Za to Jonathan Blow slibuje až sto hodin zábavy.

Pokud vás zajímá bonus pro předobjednávky, tak žádný není. Blow to komentoval humorně, když si The Witness předobjednáte, tak budete mít dobrý pocit.

The Witness vyjde 26. ledna ve verzích pro PC a PlayStation 4 (pouze digitálně). Zároveň došlo k přidání Xbox One verze, kterou hodnotila organizace ESRB. Blow ale hráčům vzkazuje, že v současné době na Xbox One verzi není čas. Do ESRB tuto verzi přidal jen z toho důvodu, aby to v budoucnu nemusel řešit, kdyby se čas našel. My ale víme, že Sony má časovou exkluzivitu vztahující se na konzolovou exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama