Logická adventura The Witness v novém teaser traileru
The Witness Novinka Logická adventura The Witness v novém teaser traileru

Logická adventura The Witness v novém teaser traileru

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Pod názvem „Long Screenshot #1” si toho moc nepředstavíte a ani samotné video není plné informací, ale dává to alespoň trochu představu o tom, jak bude vypadat samotný svět.

Reklama

O logické adventuře The Witness skoro vůbec neslyšíme. My jsme o ní informovali naposledy před více než rokem a půl a na oficiálních stránkách uvidíte spíše jen menší detaily. Tvůrce hry, Jonathon Blow, který také stojí za velmi úspěšnou skákačkou Braid, si drží spoustu detailů u sebe, ale z řady obrázků a trailerů je vidět, že se určitě máme na co těšit.

Nový trailer, nazvaný Long Screenshot #1, nabídne zhruba dvouminutový přelet nad herním světem, který vypadá rozhodně barevně a krásně. A také je plný různých logických hádanek a detailů. Kromě toho má tento teaser trailer za cíl trochu ukázat zvuky, o kterých si můžete podrobněji přečíst v novém blogu.

Aby toho ale nebylo málo, tak na hru už nemusíte tak dlouho čekat. Podle jiného, akčnějšího a nabitějšího traileru (viz druhé video), totiž hra vyjde už 26. ledna, a to na PC a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama