Hráči bety Red Dead Online dostávající odškodné za špatnou ekonomiku
Novinka Hráči bety Red Dead Online dostávající odškodné za špatnou ekonomiku

Hráči bety Red Dead Online dostávající odškodné za špatnou ekonomiku

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Rockstar udělal první krok k vyvážení herní ekonomiky. Snížil ceny, navýšil odměny a dal odškodné.

Reklama

Minulý týden začala beta Red Dead Online, kterou hodlají Rockstar Games postupně vylepšovat a upravovat, aby následně multiplayerová část westernové akce Red Dead Redemption 2 mohla přejít do plnohodnotné verze. Pokud jste si již zahráli, tak jste si určitě všimli špatně vybalancované ekonomiky. Hráči si na tenhle problém hodně stěžovali a vývojáři zabrali. Red Dead Online obdržel aktualizaci, která napravuje některé nedostatky a vyvažuje ekonomiku ve všech režimech a misích. Za každou dobře odvedenou práci byste měli dostat více peněz a zlata.

Jelikož Rockstar neplánuje restartovat servery a tím i váš progres a statistiky, rozhodl se dát každému odškodné. Nejprve obdržíte bonus za testování beta verze. Všichni, kteří do včerejšího dne hráli Red Dead Online, budou mít na účtu 250 in-game dolarů a 15 zlata (15 Gold Bar). Tyhle dvě odměny byste měli obdržet nejpozději 14. prosince. Do 10. prosince by vám měl Rockstar vrátit peníze za zbraně, u nichž byla dnešní aktualizací snížena cena. Týká se to i nákupu nebo prodejů jiných předmětů ve hře.

Další úpravy ekonomiky budou pokračovat. Rockstar neustále sleduje a vyhodnocuje zpětnou vazbu od hráčů. Na následující týden připravuje update opravující chyby a bugy.

Otázkou je, zda dělá Rockstar dobře. Podle jiných totiž drsnější ekonomika na divoký západ pasovala, hráči se museli více snažit a přemýšlet nad tím, za co těžce vydělané peníze utratí. Jak to vidíte vy? Napište nám do komentářů.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama