Hráči projevili obří zájem o deskovku Cyberpunk 2077
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Hráči projevili obří zájem o deskovku Cyberpunk 2077

Hráči projevili obří zájem o deskovku Cyberpunk 2077

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři vybrali už téměř 3 miliony dolarů.

Reklama

Jelikož se práce na plnohodnotném pokračování Cyberpunku 2077 v nové pobočce studia CD Projekt RED v americkém Bostonu teprve pomalu rozbíhají, tak si fanoušci značky budou muset nějaký čas vystačit s jinými projekty mimo svět videoher. 

Kromě komiksů nebo úspěšného seriálu Cyberpunk: Edgerunners můžeme do této skupiny zařadit také chystanou deskovou hru jednoduše nazvanou Cyberpunk 2077 - The Board Game. Za deskovkou stojí polské studio Go On Board, které pochopitelně projekt připravuje s posvěcením samotného CD Projektu.

Autoři v uplynulých dnech spustili na platformě Gamefound crowdfundingovou kampaň. Hlavní cíl nastavený na 100 tisíc dolarů byl dosažen za pouhých 10 minut, přičemž aktuálně je už vybráno přes 2,7 milionu dolarů od více než 17 tisíc přispěvatelů. 

Do konce kampaně přitom zbývají ještě dva týdny. Bližší informace o samotné deskovce můžete načerpat přímo na stránce kampaně nebo prostřednictvím níže přiloženého videa, ve kterém autoři představují základní vlastnosti a pravidla. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama