Hráli jste letos Fallout 76? Pak v lednu dostanete Fallout Classic Collection
Fallout Novinka Hráli jste letos Fallout 76? Pak v lednu dostanete Fallout Classic Collection

Hráli jste letos Fallout 76? Pak v lednu dostanete Fallout Classic Collection

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Každý, kdo letos alespoň zapnul plnou verzi hry, dostane na PC původní Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics.

Reklama

Na Fallout 76, dost možná nejkontroverznější AAA projekt vydaný v letošním roce, ze všech směrů stále dopadají vlny kritiky, ačkoliv se Bethesda Game Studios snaží pomocí patchů a komunikace s fanoušky alespoň něco zlepšit. Po všech možných zprávách spojených s materiálem tašky ve sběratelské edici, předraženýnými kosmetickými předměty v Atom Shopu a dalšími pikantnostmi tu však tentokrát máme něco, co by se dalo brát pozitivně.

Každý, kdo v letošním roce alespoň jednou zapnul plnou verzi Falloutu 76, dostane začátkem ledna zdarma Fallout Classic Collection na PC. Ta zahrnuje původní Fallout, dále Fallout 2 a také Fallout Tactics. Nabídka se přitom vztahuje i na majitele hry ve verzi pro PS4 a Xbox One. Zatím sice není jasné, jakým způsobem kolekci prvních Falloutů obdržíte, s největší pravděpodobností ale budou přístupné po přihlášení v launcheru Bethesda.net pod stejným účtem Bethesdy, jaký používáte pro hraní Falloutu 76. S tím, že byste dostali klíč na Steam nebo GOG.com, což by byla pro mnohé jistě preferovaná forma, raději nepočítejte.

Nutno podotknout, že všechny tři hry lze ve všelijakých slevách pořídit velmi levně a v minulosti už byly při určitých příležitostech zdarma. Osobně vzpomínám třeba na původní Fallout na Steamu nebo celou kolekci na GOG.com (dnes jednotlivé hry najdete v knihovně s označením Classic, přičemž disponují mnohem bohatšími bonusy, než s jakými je Bethesda po čase vrátila do prodeje). S ohledem na kvality jednotlivých her a jejich legendární status si ale tentokrát přeci jen nelze moc stěžovat.

Možná že s ohledem na jejich stáří a relativně komplexní herní prvky nemusí být staré dobré Fallouty od Interplay pro každého přístupné, ale takhle bude alespoň možné konečně říct, že ti, kdo pořídili dost možná nejvýraznější průšvih v novodobé historii Bethesdy, dostanou skutečně skvělou hru. Co skvělou. Dokonce dvě vynikající a jednu velmi slušnou. A k nim teda ten Fallout 76.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama