Hry od Square Enix pro Nvidia Shield
Novinka Hry od Square Enix pro Nvidia Shield

Hry od Square Enix pro Nvidia Shield

Michal Burian

Michal Burian

7

Vydavatel naskakuje na palubu a přináší krom jiného Sleeping Dogs nebo Murdered: Soul Suspect.

Reklama

Pět her od společnosti Square Enix přibude na NVIDIA SHIELD. Patří mezi ně i Tomb Raider (z roku 2013), který vyšel včera a je k dispozici uživatelům služby GeForce Now ke streamování zdarma. Následovat budou Sleeping Dogs, Lara Croft, Guardian of the Light, Quantum Conundrum a Murdered: Soul Suspect.

Jedná se o první várku her od Square Enixu, na které se můžete na SHIELDu těšit. Stejně jako v případě Tomb Raidera je uvedene firma v rámci knihovny GeForce NOW v průběhu letošního roku.

„Včetně Square Enix titulů tak GeForce NOW bude obsahovat více než 80 her, které mohou předplatitelé bez stahování hrát na svých SHIELD zařízeních. Právě od majitelů SHIELDů víme, že se jim líbí akční adventury a oceňovaný Tomb Raider je jedním z našich velkých oblíbenců,“ informuje tisková zpráva.

„S rostoucím množstvím her v PC kvalitě na platformě NVIDIA SHIELD je pro hráče ten nejlepší čas si SHIELD zařízení pořídit. Tři měsíce herní cloudové služby GeForce NOW jsou zdarma, potom zaplatíš pouze 9.99 EURO za měsíc.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama