Shield od Nvidia bude na trhu v červnu za 349 dolarů
Novinka Shield od Nvidia bude na trhu v červnu za 349 dolarů

Shield od Nvidia bude na trhu v červnu za 349 dolarů

Michal Burian

Michal Burian

67

Předobjednávky budou na oficiálních stránkách Nvidia spuštěny 20. května.

Reklama

Herní handheld od společnosti Nvidia s názvem Shield (dříve Project Shield) s čipem Tegra 4 a operačním systémem Android, který bude schopen streamovat hry z počítače (za předpokladu, že v počítači budete mít grafickou kartu GeForce GTX 650 nebo novější), bude na trhu v červnu letošního roku za cenu 349 amerických dolarů (cca 7000 Kč).

Informaci oznámila včera Nvidia s tím, že předobjednávky budou spuštěny 20. května na oficiálních stránkách, stejně tak v obchodech Newegg, GameStop, Micro Center nebo Canada Computers.

Shield se pochlubí přístupem na Google Play i podporou Steam Big Picture módu. Při hraní se budete moci spolehnout na pětipalcový flip-top displej s rozlišením 1280x720 pixelů při 294 dpi, respektive 720p HD.

Chybět nebude ani možnost připojit přístroj k televizi prostřednictvím HDMI, interní paměť o velikosti 16 GB, mirco-USB 2.0, microSD slot, Wi-fi nebo Bluetooth 3.0.

Co se týče samotných her, na Shield vyjde exkluzivně Arma: Tactics od Bohemia Interactive, střílečka Hawken a další zajímavé kousky. Zatím nejlépe ale vypadá strategie s taktickou hratelností Arma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama