Hudební Kingdom Hearts nebo double pack Robotics;Notes
Novinka Hudební Kingdom Hearts nebo double pack Robotics;Notes

Hudební Kingdom Hearts nebo double pack Robotics;Notes

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Dále zákaz streamu Death Come True, výsledky z bety Blue Protocolu nebo úvod Mary Skelter Finale.

Reklama

Kingdom Hearts: Melody of Memory

Square Enix vypustil oficiální anglický trailer s oznámením akční hudební hry Kingdom Hearts: Melody of Memory, která má být ještě v tomto roce vydána celosvětově pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One, včetně nové generace Xbox One X. Série Kingdom Hearts měl vždy velmi kvalitní sountracky a právě na ně je zaměřena tato "oslava" hudby a dobrodružství, které je také prvním vstupem série na Nintendo Switch.

Kingdom Hearts: Melody of Memory Trailer

Kingdom Hearts 2020 Trailer

Kingdom Hearts: Melody of Memory nabídne více než 140 hudebních skladeb a 20 postav z celé série. Nabídne všem fanouškům neopakovatelnou výzvu a příležitost znovu si trochu jinak prožít své oblíbené okamžiky. Hráči budou procházet kultovními Disney světy a spojí síly s některými ikonickými Disney postavami a budou mít možnost užít si nezapomenutelnou hudbu série Kingdom Hearts, spolu s dalšími nadčasovými skladbami z filmových klasik Disneyho. Kromě obsahu pro jednoho hráče nabídne Kingdom Hearts: Melody of Memory i online multiplayer.

Oficiální internetové stránky hry Kingdom Hearts: Melody of Memory najdete zde.


Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack

Spike Chunsoft vydal nový trailer ke kompilaci her Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack, ve kterém nám představuje hlavní aktéry Robotics;Notes.

Mezi nimi najdete ne příliš ochotného hlavního protagonistu Kaita Yashia, vůdčí typ v podobě Akiho Senomiyi, zvrácený superhackera Itaru Hashida, génia Subaru Hidaka, plachou studentku karate Junnu Daitoku, brilantní, ale uzavřenou Frau Koujiro a tajemná dívku Airi.

Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack vyjde v Evropě pro PlayStation 4 a Switch 16. října. Samostatně půjde Robotics;Notes Elite a Robotics;Notes DaSH pořídit přes Steam ve verzi pro PC od 13. října.


Death Come True

Zajímavý krok podstoupila společnost Izanagi Games ohledně své hry Death Come True, která na svém Twitteru oznámila, zákaz streamování nebo pořizování videozáznamu ze hry. Společnost přijala tato docela tvrdá opatření/omezení s nadějí, že se vyhne spoilerům. Toto omezení se ale bude vztahovat pouze na řadové hráče a publikum. V oznámení, které sepsal právník Hiroyuki Nakajima se přímo uvádí, že "předem schválená videa" od určitých "tvůrců obsahu" se budou moci vysílat.

Na tomto odkazu najdete úplné prohlášení o Izanagi Games týkající se streamů a pořizování videí z True Come True. Uvádí se v něm také podrobnosti, jaké screenshoty lidé mohou nebo naopak nemohou sdílet. Advokát vývojářů ještě přirovnává nepovolené streamování a pořizování s následným uveřejněním videí ze hry k "nelegálnímu pořizování pirátských kopií filmů".

Ve své podstatě ale jde jen o přísnou o ochranu hráčů, kteří ještě Death Come True nehráli, aby se předešlo případným spoilerům.

Níže se ještě můžete podívat na vzhled postav ze hry Death Come True ve stylu série Danganronpa. Hra bude k mání celosvětově ve verzích pro Switch, iOS a Android od 25. června. Bude podporovat japonštinu, angličtinu, francouzštinu, italštinu, španělštinu, němčinu, korejštinu a zjednodušenou a tradiční čínštinu v podobě titulků. Později bude vydána také pro PlayStation 4 a pro PC.


Blue Protocol

Bandai Namco uveřejnilo statistiky a zajímavou zpětnou vazbu od hráčů z uzavřeného beta testu připravované MMORPG Blue Protocol, který proběhl od 23. do 27. dubna tohoto roku. Výsledky nám pěkně ukazují, jaké nastavení hráči používali, jak daleko se hráči dostali, jejich názory na ovládání hry a mnoho dalšího. Než se podíváte na přehled, můžete shlédnout únorový záznam z hraní.

Grafické nastavení: Nízké rozlišení bylo si ce do uzavřeného beta testu implementováno, ale jde vidět, že téměř 60% hráčů používala velmi výkonné počítače.

Nejvyšší rozlišení - 59,6%

Vysoké rozlišení - 19,5%

Střední rozlišení - 12,7%

Nízké rozlišení - 8,2%

Hlavní scénář: Působivých 71,9% hráčů dohrálo Blue Protocol až do samého konce hlavního scénáře beta. Šedá část 2,3% znamená, že hráči zvládli jen registraci, vytvoření postavy a úplný začátek.

Oblíbená postava, zde bylo možné zvolit více odpovědí.

Feste - 54,8%

Jake - 17,0%

Einrain - 11,2%

Tyris - 17,2%

Aerinse - 20,1%

Ostatní - 22,2%

Singl nebo multiplayer? V tomto uzavřeném beta testu byla přidána možnost samostatného hraní pro 1 hráče. Hlavní myšlenkou ale zůstalo pokořit dungeony v 6 lidech. Zpětná vazba ale ukázala, že mnoho hráčů hrálo jen v párech:

1 hráč - 44. 7%

2 hráči - 13,5%

3 hráči - 6,2%

4 hráči - 5,0%

5 hráčů - 1,5%

6 hráčů - 29,1%

Kolik tříd postav hráči vyzkoušeli:

Jedna třída - 60,7%

Dvě třídy - 25,9%

Tři třídy - 5,9%

Čtyři třídy - 7,5%

Nejoblíbenější třídou se stejně jako během uzavřeného alfa testu stala Aegis Fighter:

Aegis Fighter (Sword & Shield) - 27,7%

Twin Striker (sekera) - 23,6%

Blast Archer (Bow) - 25,1%

Spellcaster (Magic) - 23,6%

Zpětná vazba z bety také ukázala, že hráči neměli vůbec problém dosáhnout nejvyššího levelu, který byl nastaven na Lv. 35. To zvládlo 22,2% hráčů. Vývojáři toto číslo komentovali s tím, že je vidět obrovské zlepšení oproti předchozí alfě.

Množství počtu klíčů, potřebných ke hraní:

Příliš mnoho klíčů - 1,9%

Docela hodně klíčů - 10,4%

Normál - 62,9%

Ne moc klíčů - 18,7%

Málo klíčů - 6,1%

Ovládací prvky:

Velmi snadné - 11,0%

Normální - 25,6%

Spíše obtížné - 24,9%

Spíše snadno - 31,3%

Velmi obtížné - 7,2%

Jak se ukázalo, výsledky názorů na ovládání hry se moc nelišila od toho, co Bandai Namco získalo ze zpětné vazby z uzavřené alfy. Hráčů byli původem z různých prostředí, s různou oblibou herních žánrů a intenzitou akce. Tentokrát však došlo k nárůstu těch, kteří se domnívají, že je Blue Protocol "spíše obtížně ovladatelný" (24,9%). Proto teď vývojáři analyzují výsledky a pracují na úpravách.

Ještě dodáváme, že Blue Protocol je ve vývoji pro PC.


Mary Skelter Finale

Dnes se rozloučíme úvodním filmečkem z 3D dungeon RPG Mary Skelter Finale od Spike Chunsoftu. Ve videu můžete slyšet tematickou píseň Katsubou no Dilemma, kterou napsal a složil Gesshoku Kaigi a zpívá ji Earphones.

Mary Skelter Finale vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 8. října.

Zdroj: Nintendo, Square Enix, Bandai Namco, Spike Chunsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama