Hunt: Showdown od Cryteku spojuje prvky z PUBG a Monster Hunter
Hunt 1896 Novinka Hunt: Showdown od Cryteku spojuje prvky z PUBG a Monster Hunter

Hunt: Showdown od Cryteku spojuje prvky z PUBG a Monster Hunter

Michal Burian

Michal Burian

20

Nové video se odehrává za denního světla. Díky tomu hra působí dost odlišně.

Reklama

Hunt: Showdown je s největší pravděpodobností poslední naděje kdysi slavného a úspěšného studia Crytek, které přivedlo na svět série Far Cry a Crysis a stojí také za Ryse: Son of Rome a jde o vývojáře technologie CryEngine. V poslední době se ale bratrům (Cevat, Avni a Faruk Yerli) moc nedaří a zažívají těžké časy, které prohlubují finanční problémy. Zraky hráčů se tak upínají k jejich připravované hře Hunt: Showdown, která je nám prezentována americkým webem IGN ve formě dvanáctiminutového videa.

Hunt: Showdown se dá popsat jako střílečka z pohledu první osoby, jež spojuje prvky z hodně populárního online survival titulu Playerunknown's Battlegrounds a série Monster Hunter. V Hunt: Showdown mají hráči za úkol stopovat a zabíjet monstra. Zároveň si ale musí dávat pozor na další hráče, kteří jim mohou jít po krku.

Nové video se od těch předchozích liší. Není jisté, zda jde o jinou mapu, ale denní světlo působí na hru jako bychom se dívali na úplně jiný projekt. Projekt, který potřebuje ještě péči. Po vizuální stránce se zdá být vše v pořádku, ale umělá inteligence se nám moc nezamlouvá a při otáčení je vidět trhání obrazu. Co myslíte, má Hunt: Showdown šanci? Vybral si Crytek dobře a půjde o pevné záchranné lano? To se dozvíme až za nějakou dobu, Hunt: Showdown nemá stanovené datum vydání, ve vývoji je pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama