Indian #107 v archivu
Age of Empires Online Novinka Indian #107 v archivu

Indian #107 v archivu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

6

Říká vám něco Dead Island nebo jste fanoušky zombie her? Ty se staly tématem aktuálního dílu Indiana. Nejste? Nevadí, v pořadu se najde pro každého něco!

Reklama

Omlouváme se, že to tak trvalo, ale občas se vyskytne situace, kde ani redakce složená ze superhrdinů nic nezmůže. Je už ale dost všech těch proplakaných kapesníčků, proto nový díl s pořadovým číslem 107 můžete konečně vidět všichni! A čím nás Fiola s Geluem provedou tentokrát?

V první řadě se těšte na našlapaný úvod plný novinek. Co nového víme o připravované DOTA 2? Konečně si taky ukážeme završení série LEGO Harry Potter nebo nový přírůstek do rodiny FIFA s podtitulem Street. Tématem pořadu jsou zombie hry, jak jinak, když hlavní část prostoru pro recenze si utrhla novinka Dead Island, copak na to asi říká redakce? Pokud vás zombie hry neberou, nebuďte rozmrzelí, koukneme se na simulátor IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover nebo strategický skvost Age of Empires: Online, který je dostupný zcela zdarma!

U strategií ještě chvilku zůstaneme, v závěru pořadu nás čeká ohlédnutí za celou sérií Age of Empires. Díl má pouhých 25 minut, ale i tak jsme si pro vás připravili ještě jednu specialitku - soutěž na závěr. Zahrajeme si o sběratelskou edici IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover. Vidíte? Poloviční stopáž, než bylo zvykem, ale informací a zábavy vás čeká víc než dost.

Indian #107 přehrajete ZDE!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama