Indian #113 bilancuje nad celým rokem 2011
Novinka Indian #113 bilancuje nad celým rokem 2011

Indian #113 bilancuje nad celým rokem 2011

Redakce

Redakce

8

První ze tří prosincových dílů Indiana bude mít dneska svou premiéru od 18:00. Připojte se k živému chatu a zavzpomínejte na uplynulý rok! Nebude taková nuda, jak to vypadá!

Reklama

Veselé historky z celého roku jsme sestřihali do jediného dílu Indiana, abychom si připomněli, jak bohatý a skvělý rok Indian zažil! Budeme bilancovat nad chaosem, který nám sami píšete, že je prostě otřesný. Nepravidelné díly, 25-ti minutový formát, včas neodeslané výhry a další z řad restů či změn nás však nezastavili a Indian pokračuje!

Mimo bilancování uvidíte také recenzi na Batman: Arkham City a Need for Speed: The Run. Za zmínku stojí druhý letecký pokus Takechiho, který popadl opět kotlík cereálií a vyzkoušel české Take On Helicopters.

Ve studiu také přivítáme dva hosty. Uvidíte výherce počítače v soutěži Assassin's Creed Tour 2011, kterou jsme uspořádali s PLAYMAN s.r.o. a HALSHOPem.

A pokud vám textový popis nestačí, nezbývá než vám ukázat upoutávku!

Nezapomeňte, že Indian vysílá od 18:00 přímo zde na stránkách Zing.cz, neživě, ale chat funguje :). Archív pak bude následující den!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama