Indian #117 dnes v 18:00
Novinka Indian #117 dnes v 18:00

Indian #117 dnes v 18:00

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

2

Po Hrách roku a klasických dílech tu máme opět Showtime vysílaný živě. Tentokrát se s vámi pobavíme o Assassin’s Creed 3, Mass Effect 3 a podrobně si představíme PS Vitu.

Reklama

V minulém - klasickém - dílu jsme si v rychlosti ukázali PlayStation Vitu. Dnes pro vás máme připravené preview, ve kterém si představíme nejen přístroj samotný, ale i několik základních her. Indian Showtime je díl diskuzní, budeme se vás tedy ptát, jaký názor na tuto novou handheld konzoli máte, nebo naopak některé vaše dotazy zodpovíme.

Před několika dny jsme se dočkali oznámení Assassin's Creed 3, které nás zavede na americký kontinent v 18. století. Okolo této novinky se strhla doslova lavina názorů, domněnek a spekulací a bude to také jedno z dnešních témat. Další sledovanou událostí je vydání třetího pokračování Mass Effectu. Minule jsme si ukázali Biocon a dnes si řekneme něco o tom, kam série míří a jaké máme dojmy z hraní.

Stačí si dnes v 18:00 naladit pořad Indian zde na Zingu a zapojit se do živé diskuze. Vybrané dotazy budou přečteny a okomentovány. Těšíme se na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama