Indian #118 z Game Expa v archivu
Novinka Indian #118 z Game Expa v archivu

Indian #118 z Game Expa v archivu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

2

Na Slovensku to hrami a anime žije, alespoň nás o tom přesvědčila výstava Game Expo 2012, na kterou jsme vyrazili.

Reklama

Hned podle úvodu poznáte, že nejnovější díl je zběsile akční, stejně jako byl celý minulý víkend. Na Game Expu jsme měli stánek a potkali hodně fanoušků, ale hlavně jsme si užili soutěže a přednášky. Všechny vstupy jsou tedy přímo z akce.

V novinkách si řekneme bližší informace o hororové akci Resident Evil: Operation Racoon City a zaskočíme do světa připravované herní adaptace The Amazing Spider-Man. Přestože bychom raději připravovali recenzi, tak stále ještě v rubrice novinky naleznete další informace o Diablu 3. Ve flashbacku si připomeneme hru z našich končin - Czech Soccer Manager 2002, který je dodnes obklopen silnou komunitou.

Recenze otevře akční RPG Kingdoms of Amalur, do kterého se jako mág ponořil Killer. Pro konzolisty tu máme ICO, pro stratégy Oil Rush a pro blázny SkiRegion Simulator: Šichta na svahu. S velkou prodlevou také napravujeme restík s názvem F1 2011, které zrecenzoval náš odborník přes sportovní hry Majkl a společně s Fiolou připravil recenzi. Pokud chcete něco odlehčeného, nabízíme vám SkyDrift, příjemnou arkádu s letadly.

Indian #118 si pustíte z archivu zde na Zingu. Pokud vás Game Expo zaujalo, můžete si přečíst osobní dojmy Bedikka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama