Indian #2 v archivu, co nás čeká ve třetím díle?
Novinka Indian #2 v archivu, co nás čeká ve třetím díle?

Indian #2 v archivu, co nás čeká ve třetím díle?

Redakce

Redakce

Včerejší díl již má svůj archív. Pro nedočkavce se ale pojďme podívat, co nás čeká a nemine v třetím díle Indiana na televizi Metropol.

Reklama

Uplynul den od premiéry druhého dílu Indiana a již se na něj můžete podívat z archivu, hezky v HD.

Pozvání přijal Pán hradu, který se s námi pobavil o jeho stejnojmenné webové hře. V recenzích jsme se podívali na zoubek snowboardovým závodům SSX, zaskákali jsme si v šílené plošinovce Rayman Origins a také jsme lidem mátli mozky v Syndicate.

Archiv druhého dílu naleznete zde: Indian #2 archiv.

Již příští úterý se můžete těšit na třetí díl našeho pořadu. Tentokrát jsme pozvali Jana Jirkovského, se kterým si představíme vývojářskou soutěž - Otevřete oči hrou!

Našim recenzím tentokrát neunikne pouliční fotbálek od EA FIFA Street, mlátička SoulCalibur 5 a nová adventura od Pendula - Yesterday. Když už se k nám dostal další kousek od tohoto studia, tak se v naší Flashback kategorii podíváme, jak vypadaly minulé adventury. Do budoucnosti zavítáme v připravovaném preview na Ghost Recon: Future Soldier. Nebude chybět ani blok věnovaný hrám pro Kinect.

Indian #3 bude mít premiéru příští středu 18. dubna jako vždy v 15:30 na televizi Metropol. Pokud ji nechytáte, můžete se samozřejmě dívat u nás na webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama