INDIAN #53 - Tohle je přepadení!
Novinka INDIAN #53 - Tohle je přepadení!

INDIAN #53 - Tohle je přepadení!

Redakce

Redakce

9

Originální předání ceny vítězce soutěže o Wii U, povídání si o nahrávání videí z her a novinky z herní scény. Nebudou chybět ani recenze nejnovějšího přírůstku série Metro, Dragon's Dogma a Heroes VI: Odstíny temnoty.

Reklama

Z Fioly a Gelua se pro nejnovější díl stali únosci, jak se patří. Chopili se pytle, zděšenou dívku naložili do auta a přivezli do studia. Policii prosím nevolejte, oběť si za to mohla sama. Byla totiž výherkyní soutěže o Wii U, které jsme se rozhodli předat tímto originálním způsobem.

Čekají vás pravidelné novinky, informace o nové konzoli XBOX ONE, online okénko a recenze. Jelikož nám mnoho diváků psalo o rady, jak kvalitně nahrávat videa z her, pozvali jsme si do studia Jakuba Seifa z AverMedie, aby nám pověděl něco o LiveGamer Portable.

Postapokalyptické Metro: Last Light nám představí situaci po nukleární katastrofě. Má svou velmi strhující a intenzivní atmosféru, kdy na vás může dolehnout nejen tíseň, ale i zvláštní myšlenky. Ovšem na rozdíl od předchozích dílů se odklání od knižní předlohy. RPG akci si můžete užít v Dragon's Dogma: Dark Arisen. Možná zprvu nabídne někdy až přehnaně těžké souboje, ale o to více si je užijete, až se ve všem lépe zorientujete. Gelu se chopil recenze nového DLC slavné RPG série Might and Magic Heroes VI: Shades of Darkness. Vyhlásíme také novou soutěž o sběratelské předměty a hry Heroes VI.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našem YouTube kanálu. Můžete nás také sledovat v reprízách na TV Pohoda, a to v pondělí v 15:30 nebo v sobotu ve 14:30 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama