INDIAN#56 - Druhý díl z E3ky
Novinka INDIAN#56 - Druhý díl z E3ky

INDIAN#56 - Druhý díl z E3ky

Redakce

Redakce

Přinášíme vám zajímavé rozhovory z E3ky o hrách Witcher 3, The Crew, NFS: Rivals a CoD: Ghosts. Nechybí ani recenze Resident Evil: Revelations a nového DLC balíčku k Civilization V.

Reklama

Nový díl Indiana tematicky navazuje na předchozí díl. Je opět nabitý informacemi a rozhovory z E3. Tentokrát jsme se zaměřili na třetí díl Zaklínače a vyzpovídali jsme samotného game directora Konrada Tomaszkiewicze. Zastavili jsme se nad knižní předlohou, změnami v herním systému a také nad tím, proč vlastně odstranili ze hry bosse. Přineseme vám také možnost porovnat si hned dvě nové závodní hry. Sám producent hry The Crew Peta Younga (Ubisoft) nás přesvědčoval, proč je vlastně tahle hra lepší než jiné závodní tituly. . O to samé se pokusil i creative director Craig Sullivan (EA) s titulem Need For Speed: Rivals. Názor si můžete udělat sami, nicméně obě hry vypadají více než úžasně. Komu by snad tyto rozhovory nestačily, nabídneme ještě náhled na Call of Duty: Ghosts prostřednictvím art directora Change Glasca.

V recenzi jsme se podrobně podívali na Brave New World, což je velký rozšiřující dodatek Civilization V. Tato expanze přinese nejen nové národy, nové strategické a politické volby, kulturní dědictví, ale také neskutečně hluboký strategický zážitek. Animal Crossing: New Leaf na Nintendo 3DS vás také postaví před výzvu vést město, ovšem z animovaného pohledu a s dostatečným množstvím zvířátek. Resident Evil: Revelations už pro děti rozhodně není i přesto, že je to původem portovaná hra z kapesní konzole. Z poodhalených hnijících zubů na vás dýchá hororově pojatá atmosféra.

Pozveme vás také na Advík, který se koná v Praze ve dnech 8. až 11. srpna 2013, kde jsme si pro vás připravili přednášky, soutěže o hodnotné ceny a spoustu herní zábavy. Více informací o Advíku naleznete zde.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Pohoda, a to v pondělí v 15:30 nebo v sobotu ve 14:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou vždy v neděli v 18:30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama