INDIAN #57 - Třetí díl z E3
Novinka INDIAN #57 - Třetí díl z E3

INDIAN #57 - Třetí díl z E3

Redakce

Redakce

11

Nový díl Indiana přináší rozhovory s tvůrci Watch Dogs, Contrast, Armikrog a mnoho dalších. Nechybí ani recenze Pikmin 3, české indie hry Cubesis a reportáž z Geetaconu.

Reklama

Máme tu nový díl Indiana opět z Los Angelské E3ky. Zašli jsme na rozhovor s Kevinem Shortem, hlavním scénáristou Watch Dogs. Dozvíme se, v čem nacházel inspiraci při tvoření příběhu, ale i jak bude vypadat multiplayer. Zaujal vás nový Wolfenstein: New Order? Tak to byste si neměli nechat ujít rozhovor se samotným creative directorem hry Jensem Matthiesem. Dále vás také čeká několik zajímavých informací o indie hře Contrast, která je zpracována opravdu originálním způsobem. Informace přineseme také o hrách Plants vs. Zombies: Garden Warfare, The Elder Scrolls: Online. Posedíme také s tvůrci hry Armikrog, což je pokračování původního The Neverhoode.

Na začátku všeho byla kostka. Ne, nebavíme se o Minecraftu (i když ta vizuální podobnost tam možná trochu je), ale o hře Cubesis z české nezávislé herní scény. Příběh se odehrává na Kostkozemi a cílem hry je starat se o tamní obyvatele, zajišťovat jim potravu a dostatek spánku. Uctíváním dvou bohů (zpodobněných autorů - Jan Horáček, Jindřich Pavlásek) získáváte různé výhody například ovládání počasí, což vám pomůže zlepšit úroveň vašeho zemědělství. Více se dozvíte v recenzi. Hra Pikmin 3 vám otevře svět roztomilých rostlinných příšerek, které se snaží získat na jiné planetě dostatek potravy pro svůj lid, ale jak to tak bývá - něco zlého se během této mise přihodí na jejich domovské planetě. Začne boj a vy se dostanete do situace, kde bude potřeba využít vašich znalostí z tahových strategií a začít předem plánovat každý krok. Co je na Pikminech tak skvělého a čím si zasluhují tak vysoké hodnocení se dozvíte v naší recenzi. Nahlédneme také na DLC New Super Luigi U. Dozvíme se, jaké nové zapeklité úkoly nás čekají, kolik příšer musíme zastavit, za koho nového budeme moci hrát a proč princezna Peach nemá problém políbit Luigiho i když ten problém mít měla.

Prostřednictvím reportáže nahlédneme na letošní Ústecký Geetacon a pozveme vás na Advík, kde nebude chybět redakce Indiana s bohatým programem. Více informací o Advíku naleznete zde.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Pohoda a to v pondělí v 15:30 nebo v sobotu ve 14:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou vždy v neděli v 18:30 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama