INDIAN #59 - Gelu zemřel!
Novinka INDIAN #59 - Gelu zemřel!

INDIAN #59 - Gelu zemřel!

Redakce

Redakce

43

Nový díl Indiana je tady a s ním i pravidelná porce herní zábavy. Nahlédněte s námi na letošní Advík, vychutnejte si recenzi Splinter Cell: Blacklist a soutěžte s námi o hodnotné ceny.

Reklama

Gelu nás opustil. Ale to nevadí, my si poradíme. Máme přeci tolik schopných redaktorů, že není problém tuto situaci zvládnout. Jak se poprala s rolí moderátorky Baty a pustil jí Fiola vůbec ke slovu?

V Preview se podíváme na Rayman: Legends. Zaskáčeme si s mnoha různými postavami, překonáme mnoho překážek a zlechtáme nepřátele k smrti. Sam Fischer se vrací ve své nejnovější reinkarnaci Splinter Cell: Blacklist. Mimo jiné vám dokáže, že ještě rozhodně nepatří do domova důchodců. V recenzi hry Cloudberry Kingdom si představíme hlavního hrdinu Boba, který se potýká s krizí středního věku. Marně se snaží zachraňovat jednu a tu samou princeznu a trvá mu to už přes dvacet let. Vyzkoušel všelijaké zvětšovací a zmenšovací lektvary, létající krabice, ale nepřející prostředí hry s různými pastmi, posuvnými kameny a hordou nepřátel jeho frustraci jen zvětšuje.

Představíme si také střílečku na motivy kultovního XCOMu s názvem The Bureau: XCOM Declassified. Jak dopadlo toto převedení tahové strategie do akční hry se dozvíte v naší recenzi. V tomto díle se ještě staneme profesionálními lovci potvor v Monster Hunter 3 Ultimate a nebude chybět ani reportáž z letošního Advíku, kde jsme pro vás připravovali opravdu nabitý program plný soutěží a zajímavých přednášek.

Aktuální díl si můžete přehrát v HD kvalitě na našich YouTube stránkách nebo nás také můžete sledovat v reprízách na TV Pohoda, a to v pondělí v 15:30 nebo v sobotu v 14:30 hodin. Premiéry nových dílů jsou každou druhou neděli v 18:30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama