Indian #88 v archivu
Novinka Indian #88 v archivu

Indian #88 v archivu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

4

Již 88. díl nezávislého pořadu o hrách můžete nalézt v archivu. Tentokrát hlavním tématem byl americký spor ohledně věkového hodnocení a dostupnosti násilných her.

Reklama

Opět vracíme ke klasickému schématu, kde naleznete novinky, recenze, preview, freetip, flashback a spoustu dalších hutných informací. V novinkách jsme si ukázali LEGO Star Wars III: The Clone Wars, Blood Drive, TERA Online a další. Tématem byl nejnovější soudní spor, který probíhal mezi ratingovými společnostmi a státem USA. Citovali jsme si pár zajímavých rozhovorů a snažili se celou situaci objasnit a přinést vlastní názor.

Mezi recenzemi najdete Arcania: Gothic 4, nejnovější přírůstek do rodiny Fallout, New Vegas. Podívali jsme se na nový datadisk King's Bounty: Crossworlds a pořádně se zamysleli u akčně logické hry The Ball. Napravili jsme restík z minula a udělali recenzi na NHL11. Opomenout pak nesmíme ani Emergency 2012.

Všichni fanoušci pozor, tentokrát se také dostalo na dlouho slibovaný flashback Zoo Tycoon. Do freetipu se dostala hra z českých luhů a hájů, Warped Times 2, a preview jsme věnovali velmi očekávanému World of Warcraft: Cataclysm. Pokud jste nestihli online vysílání, je nejvyšší čas to napravit alespoň archivem.

Díl ke shlédnutí zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama