Indian #89 v archivu
Novinka Indian #89 v archivu

Indian #89 v archivu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

2

Další díl pořadu Indian je už dnes ke shlédnutí v archivu. Pokud jste ho nestihli, máte možnost to napravit. Tentokrát v duchu boje za svobodu!

Reklama

Minulý týden jsme kvůli menším potížím nevysílali, ale tuto středu jsme vám opět přinesli klasický díl, plný recenzí, novinek, preview a dalšího zajímavého obsahu. Možná jste si už zvykli, že každý díl stanovíme nějaké téma, nad kterým s vámi pak diskutujeme. Nyní bylo téma poměrně otevřené, tedy 'Boj za svobodu'.

Mezi novinkami musím vyzdvihnout Gran Turismo 5, Stronghold Kingdoms, nebo Get Fit With Mel B na Kinect. V recenzích se podíváme na tajemného agenta s povolením zabíjet, James Bond: Blood Stone. Poměrně rozporuplný pocit už delší dobu máme z pokračování Star Wars: Force Unleashed 2, jak dopadl si ukážeme v recenzi. Budovatelská strategie Cities XL 2011 přichází hodně nenápadně, ale byla by škoda ji přehlédnout. Shaun White lehce přesedlal a zkusil to na Skateboardu, jak dopadl? Povíme si v recenzi. Lehce odbočíme a ukážeme si indie hru And Yet It Moves. Recenzí dílu je dlouho očekávaný Fable 3.

Určitě vás potěší přítomnost flashbacku, freetipu a preview. Ve flashbacku se vrátíme ke kořenům Harryho Pottera a projdeme si postupně všechny díly. Ve freetipu uvidíte zajímavou platformovou skákačku Vivid Conceptions a preview nám ukáže zanedlouho vydávaný Assasins Creed: Brotherhood. Snad vás obsah navnadil a díl si pustíte.

V tomto díle také najdete první video z nové soutěže o 3x Shaun White Skateboarding s RedBullem, takže pokud chcete tento nový titul získat zdarma, neváhejte a pusťte se do sledování. Na konci vás čeká poměrně zajímavá hádanka. tedy její první část.

Archiv zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama