INDIAN - Abychom nebyli v červnu pozadu
Novinka INDIAN - Abychom nebyli v červnu pozadu

INDIAN - Abychom nebyli v červnu pozadu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

5

Nová série pořadu o hrách Indian odstartuje již 1. června a tak je na čase podívat se na další video recenze, včetně OFP: Red River, Dawn of War 2: Retribution či Total War: Shogun 2.

Reklama

Recenze Operation Flashpoint

Vzhledem k tomu, že někteří z redakce jsou velice líní a není na ně žádné spolehnutí (:D), tak dodáváme ještě jednu recenzi s menším spožděním. Na svá bedra jsem totiž vzal další válečný počin Codemasters nesoucí podnázev Red River. Pokud vás zajímá jak dopadlo další pokračování původně české hry Operace Flashpoint, tak neváhejte a klikejte.

Recenze Total War: Shogun 2

Od vydání opravdu už nějaká ta chvíle uplynula, ale rozhodně by byla chyba recenzi úplně opominout. Na strategickou pecku tohoto roku se podíval Bedikk, který pro vás už dříve připravil recenze na Napoleona nebo Empire. Taktéž se můžete podívat na Flashback celé série. Dost ale bylo řečí, teď je čas bojovat! Tedy... recenzovat. Vlastně... prostě si pusťte následující video.

Recenze Warhammer 40 000: Dawn of War 2 - Retribution

Ani nemusíme chodit daleko, protože opět zůstáváme v rybníčku strategických her. Avšak tentokrát se jedná o mnohem akčnější a ne tak komplexní strategii, jako tomu bylo v předchozím případě. Co si budeme povídat, Warhammer své fanoušký má, z této značky vznikl hotový kult, vždyť kdo nemá doma nějakou knihu, stolní hru nebo postavičky právě z tohoto světa? Takechih se řadí právě mezi fanoušky a hru řádně zrecenzoval.

Recenze The Sims: Medieval

The Sims v názvu evokuje něco neuvěřitelně známého a už dávno okoukaného, ale nenechte se tak snadno oklamat. Titul s podnázvem Medieval vybočuje z řady klasických Simovek a přenáší dění do středověku, kde z nás dělá pána hradu. Ale co bych vám vyprávěl, na tuto sérii zde máme jiného odborníka, nebo spíše odbornici, recenzi si připravila Luisa

Recenze The Next BIG Thing

Aventury patří k nejstarším a nejhranějším žánrům, a přestože jsou v posledních letech trochu na ústupu (dnes se všichni raději střílí na virtuálních bojištích a dělají všelijaké podobné skotačiny), kvalita vydávaných titulů rozhodně neupadá. Příkladem je právě nově vydaná hra s velkohubým názvem The Next BIG Thing. A když tu mluvíme o adventuře, kdo jiný by to mohl dostat na starosti, než sám Killer.

Recenze Cargo!

Recenze The Oddbox

Dále vám doporučujeme následující starší video recenze:

Video recenze Portal 2

Video recenze Battle: Los Angeles

Video recenze Need for Speed Shift 2: Unleashed

Video recenze Crysis 2

Video recenze Homefront

a spoustu dalších video recenzí a video preview, které naleznete ve speciální sekci pořadu Indian.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama