INDIAN - Abychom nebyli v dubnu pozadu
Speciály Článek INDIAN - Abychom nebyli v dubnu pozadu

INDIAN - Abychom nebyli v dubnu pozadu

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

33

Tímto článkem se vám chceme omluvit za kratší pauzu, která postihla živé vysílání. Jelikož se hry ale vydávají dále, my musíme reagovat, a proto vám přinášíme několik recenzí.

Reklama

Recenze Need for Speed SHIFT 2: Unleashed

V první řadě se Killer podíval na zoubek nově vydané závodní pecce NFS SHIFT 2: Unleashed. Jak to tedy je? Přineslo pokračování vůbec něco nového? Není to náhodou jen tahák na peníze fanoušků? Na tyto otázky najdete odpověď v recenzi.

Recenze Crysis 2

Dále nás čeká výprava do New Yorku. A rozhodně se nejedná o nějakou dovolenou. Srandu si užijeme tak akorát s novou verzí Nanoobleku, v němž se nejednou pořádně zapotíme. Spousta hráčů tvrdí, že Crysis 2 už není taková pecka a jedná se pouze o slušnou akční hru. Zoom se na tento problém podíval z vlastní perspektivy a pokusí se vám hru přiblížit v následující recenzi.

Recenze Homefront

Do války se ponoříme znovu, akorát teď z úplně jiného pohledu. Spojené státy americké jsou pod útokem. Nikdo to nečekal a obrana selhala. Homefront je atmosférickou akcí, která kráčí vedle velikánů Battlefield a Call of Duty. Jak je na tom oproti konkurenci vám už poví Cukr.

Recenze STACKING

Kdo má rád logické hříčky, pozor! Fiola si řekl, že prostě vyzkouší kouzlo starých ruských bábušek a po hlavě neváhal stáhnout hru Stacking z XBOX Live Arcade. Cíl hry je těžké popsat a právě proto je zde recenze na tuto zajímavou arkádu produkovanou známým studiem THQ. To mimochodem stojí například za úspěšnou sérií De Blob a tak je naprosto jasné, že spolu De Blob a Stacking mají lecos společného, i když se to na první pohled nezdá.

FREETIP - Wroom!

Menší uvolnění přichází s arkádou Wroom!, která je zdarma ke stažení a nabízí spoustu zábavy. Vedle NFS: SHIFT 2 můžou tato roztomile vypadající autíčka působit trochu slabě, ale uvidíte sami, že na občasné zabavení jsou právě tyto nenáročné hry to nejlepší. Takechih hru vyzkoušel a nyní vám přináší Freetip.

DLC - MASS EFFECT 2: Arrival

Shepard se vydává v novém stahovatelném obsahu do původní hry Mass Effect 2 až na samý okraj galaxie k velkému transportnímu relé, kterým se chystají "skočit" obávaní smrťáci. Zda se Shepardovi nebo Shepardové podaří oddálit dobu příletu technicky vyspělých a hlavně zlých mimozemšťanů, o tom pojednává krátký dodatek k recenzi na Mass Effect 2.

FLASHBACK - Baldur's Gate a Neverwinter Nights

A nyní už se dostáváme do samotného velkolepého finále, kde jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku. Za okamžik vás čeká recenze na Dragon Age 2, ale ještě předtím doporučujeme shlédnout Killerův Flashback, který se dívá do minulosti studia BioWare a představuje slavné legendy Baldur's Gate a Neverwinter Nights.

Recenze Dragon Age 2

A slibovaná třešnička na konec. Dragon Age 2 pro vás projel a zrecenzoval Bedikk. Toto velmi očekávané pokračování nejlepšího RPG z roku 2009 nemohl přehlédnout žádný hráč. A o to větší rána musí být pro všechny fandy tohoto světa, že v recenzích dostává hodnocení pod očekávání a spousta hráčů DA2 neuvěřitelně kritizuje. Jak to vidí Indian, se dozvíte v následující recenzi.

Těšte se na novou řadu Indiana!

Připravujeme pro vás nové stránky Indiana, nové díly živých přenosů, další recenze a zajímavosti! Zůstaňte s námi a pokud se nudíte, napište nám, co třeba právě paříte nebo co si myslíte o hrách, které jsme pro vás dnes zrecenzovali na naší facebookové zdi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama