Indian je na Startovači
Novinka Indian je na Startovači

Indian je na Startovači

Redakce

Redakce

67

Herní pořad Indian od roku 2006 přináší zábavnou formou novinky z celé herní scény. Díky podpoře diváků se ujal i v televizním formátu, ale nyní se ocitá ve svízelné situaci. Pomůžete nám sestavit studio?

Reklama

Indian urazil dlouhou cestu. Od roku 2006 téměř nepřetržitě a pravidelně vysílal pořad plný recenzí, reportáží, novinek a herní zábavy. I přes to, že byl pouze pořadem internetovým, si získal oblibu tisíců hráčů. Podpora a věrnost diváků pomohla pořadu prosadit se v televizním formátu. Bohužel situaci, která ze strany televize nastala, jsme ovlivnit nemohli. Pětka ukončila vysílání a s tím pro pořad nastaly problémy, a to nejen finanční, ale i technické. Jedním z největších je ztráta studia. Rozhodli jsme se, že se pokusíme sestavit studio vlastní. Některé nejzákladnější technické věci máme, ale stále nám jich ještě pár chybí - nehledě na sedačky a jiné “netechnické” zařízení. Co dělat, když máte rozjetý pořad, který se vrací na televizní obrazovky, je oblíbený, má velkou podporu divácké komunity, ale nemá ani studio, ani kouzelnou hůlku?

Po dlouhém zvažovaní a sestavování odměn jsme se rozhodli zkusit dát Indiana na Startovač. Nechceme po divácích, aby u nás soutěžili pomocí placených SMS, a pokud mají něco vyhrát, má to být opravdu výhra. Vždycky jsme dávali ruce pryč od jakýchkoliv podobných způsobů zisku, jaké třeba nabízí “donate” systém. Startovač je ale trochu jiný. Můžete se sami rozhodnout, zda se vám chce přispět a jakou částkou a my vám za to nabídneme vždy konkrétní odměnu. Také vidíte, na co přesně peníze jdou. Budeme rádi, když nás podpoříte, ale nikdo vás do ničeho nenutí. Pokud nechcete nebo nemůžete, zkuste o nás alespoň říci někomu dalšímu, protože i tím nám pomůžete. Děkujeme. Podpořit nás můžete na Startovač.cz.

Vzhledem k nečekanému velmi kladnému přijetí v indianské komunitě se nám podařilo nejzákladnější částku již vybrat. Je to neuvěřitelné, že k tomu stačily jen čtyři hodiny. Moc vám za to děkujeme! Ale i přesto vybíráme dál. Do minimální částky jsme započítali jen to opravdu nejnutnější, ale když nám budete přispívat i nadále, budeme moci pořídit i další zařízení, jako například softboxová světla, stěnu a jiné. Kvalita pořadu se tím výrazně zlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama