Indian již dnes v 17:00!
Novinka Indian již dnes v 17:00!

Indian již dnes v 17:00!

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

8

Jako každou středu můžete sledovat pořad o hrách Indian, který běží živě a přináší čerstvý pohled do herní sféry pomocí atraktivního televizního vysílání. Těšit se můžete - jako vždy - na novinky, recenze a reportáže.

Reklama

Dnešní Indian se ponese v duchu fotbalového derby mezi dvěma velikány - FIFA 11 a PES 2011. Každá ze sérií má své skalní fanoušky a odpůrce, my se pokusíme přinést nestranný názor a tento boj rozetnout. Těšit se samozřejmě můžete i na další hry, mezi které patří třeba portovaný Darksiders: Wrath of War na PC, DLC pro Left4Dead 2 a v neposlední řadě taky Front Mission Evolved.

Formou video-reportáže se vrátíme na předváděčku multiplayeru pro Medal of Honor a těšit se můžete také na novinky, kde se pobavíme o Dukem Nukem Forever, pokračování StarCraft 2 atd. Důležitou částí bude i vyhlášení soutěže o Dead Rising 2. Pokud nestihnete živé vysílání v 17:00, večer by měl být přístupný archiv. Nezapomeňte, že během vysílání můžete psát do chatu a ovlivnit tak celý pořad. Těšíme se na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama