Indian od čtvrtka do neděle!
Novinka Indian od čtvrtka do neděle!

Indian od čtvrtka do neděle!

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

11

Tentokrát vás zveme na víc, než jen na klasický díl! Těšit se můžete na speciální vysílání z launch párty Assassin's Creed: Bratrstvo a slovenského GAME EXPO.

Reklama

Určitě si nenechte ujít živé vysílání z launch párty PC verze velmi očekávané hry Assassin's Creed Bratrstvo. Na konzolích slaví veliký úspěch, není tedy divu, že vydání verze pro majitele počítačů je ostře sledovaná a veliká událost. Již dnes v 19:00 tato akce započne a náš tým Indiana samozřejmě nebude chybět. Těšit se můžete na spoustu zábavy, hodnotných informací a samozřejmě nebude chybět ani soutěž! Celým programem vás bude provázet Ondřej Broukal, Filip Kraucher, Petr Vojtěch a Jirka Hrad.

Hned následující den se náš tým přepraví na Slovensko a připraví pro vás přenos z herního festivalu GAME EXPO. Program vysílání ještě upřesníme později. Budeme pro vás vybírat ty nejzajímavější přednášky a rozhovory. Dokonce i náš tým bude mít vlastní přednášku, která bude samozřejmě také živě streamovaná (sobota 16:00). Těšit se opět můžete na Fiolu, Zooma, Bedikka a další z redakce Indiana.

Naladit si nás můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama