Indian se vrací na televizní obrazovky
Novinka Indian se vrací na televizní obrazovky

Indian se vrací na televizní obrazovky

Redakce

Redakce

33

Herní pořad Indian nyní opět můžete sledovat z pohodlí vašich obývacích pokojů. Po předchozích problémech s televizí Pětka a Metropol se produkční tým finálně domluvil s celostátní televizí Pohoda. Vysílat Indiana začnou už tuto neděli.

Reklama

Návrat na televizní obrazovky pro herní pořad Indian oficiálně odstartuje premiéra 52. dílu. Ta se uskuteční tuto neděli 19. května v 18:15 hodin na celostátní televizi Pohoda. Tento den i čas se stanou premiérovým standardem. Každý díl bude mít nepřerušovanou stopáž 27 minut a vycházet bude jednou za 14 dní. Samozřejmě nebudou chybět ani pravidelné reprízy. Ty můžete stihnout nejen v pondělí v 15:30, ale také v sobotu ve 14:30.

Jak moc se dotkne tato změna obsahu pořadu? Kromě dodržení stopáže nás nic nelimituje a obsah, který máte rádi, zůstane nezměněn. Jako vždy se dočkáte exkluzivních recenzí, reportáží, rozhovorů a zajímavých témat z celé oblasti počítačových her a nových technologií. V případě, že nemáte možnost televizi sledovat, nezoufejte. Nezmění se ani možnost zhlédnutí odvysílaného dílu z YouTube archivu.

Tisková zpráva

Populární pořad Indian se vrací na televizní obrazovky. Po předchozích problémech s televizí Pětka a Metropol se produkční tým finálně domluvil s celostátní televizí Pohoda na vysílání magazínu o počítačových a konzolových hrách Indian.

Od nové série si tvůrci slibují živější scénáře, zábavnější obsah, zajímavá témata a více osobností herní scény. Tým projektu aktuálně staví vlastní studio v Praze, ze kterého má v plánu vysílat své živé speciály. Diváci uvidí exkluzivní recenze, reportáže a rozhovory z celé oblasti počítačových her a nových technologií. „Chtěli jsme zachovat půlhodinový magazín tak, jak ho mají diváci nejraději a to nám televize Pohoda umožnila.“, komentuje návrat na televizi autor projektu Filip Kraucher. „Televizi vnímáme jako úžasný prostředek, jak pořad zviditelnit a jak z produkce vymáčknout maximum. Spolupráce s televizí Pohoda nám umožní produkovat kvalitnější pořad a dostat ho tak více mezi lidi, protože vysílá celostátně.“, dodává spolutvůrce projektu Tomáš Otáhal.

Herní pořad Indian je českou a slovenskou stálicí už od roku 2008 a dříve vysílal prostřednictvím svých internetových stránek www.indian-tv.cz. Od dubna 2012 až do konce ledna letošního roku vysílala pořad televize Metropol a celostátní televize Pětka. Po zkrachování Pětky Indian pokračoval na YouTube za podpory svých fanoušků, kteří ho nenechali umřít. „Víme, že za námi stojí početná komunita a každý den všem děkujeme za to, že jsou při nás. Lidé naše videa sdílí, komentují je, lajkují, soutěží s námi a zkrátka se u sledování baví. Mít takovou komunitu za zády při novém startu Indiana na televizi, to je prostě nářez!“, vysvětluje Filip Kraucher s úsměvem na tváři.

„Mohu se osobně zaručit, že máme volné ruce v produkci nových dílů Indiana. Stále se jedná o pořad, který mají naši diváci rádi, a nehodláme to měnit a dělat kompromisy. Projekt je především pro ně.“, dodává Tomáš Otáhal, který stojí také za moderováním celého pořadu. „Je mi velkým potěšením, že jsme mohli vyjít vstříc hernímu pořadu Indian a zařadit jeho premiérové díly na neděli od 18:15, kde si myslíme, že bude mít velký úspěch.“, vysvětluje nový vysílací čas Vladimír Jaške, programový ředitel televize Pohody.

Premiérové díly Indiana můžete sledovat každých 14 dní v neděli od 18:15 na TV Pohoda. Tým stojící za produkcí pořadu se ovšem netají tím, že se chce co nejdříve vrátit do původních kolejí a uvádět pořad jako týdeník. Na rozdíl od minulých projektů, kde pořad vysílal, televize Pohoda nemá živé vysílání na internetu. Diváci, kteří nenaladí televizi Pohoda, ovšem nemusí věšet hlavu. Pořad Indian bude mít i nadále svůj vlastní archiv na YouTube, ve kterém se díl objeví okamžitě po odvysílání v televizi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama